Se spune ca ar trebui sa iti traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima zi pe care o traiesti pe acest Pamant, dar cred ca ar putea fi dificil daca nu esti suficient de pregatit.

Cred ca o formula mai buna pentru inceput ar fi sa te gandesti ca mai ai 3 zile de trait si sa abordezi “viata” prin prisma calatorului. Aceasta abordare ar putea incet incet sa te scoata din amorteala amanarii a ceea ce ai de facut si sa te puna pe linia actiunii, acum si aici, caci nimic nu este mai important decat sa realizam ca fiecare moment al vietii este de fapt unic si nepretuit, ca nu exista promisiunea zilei de maine si ca a venit timpul pentru a-ti face ordine in ganduri.

Sa invatam sa facem pace cu trecutul, incepe cu acum si aici, pentru ca ceea ce caram din trecut ne marcheaza prezentul si defineste ceea ce suntem azi. Tot ceea ce s-a intamplat, s-a intamplat ca sa intelegem ceva, sa pricepem Legile Universului, sa ne intoarcem catre noi insine si sa ne cunoastem sinele interior, pe care sa il reconectam cu sinele superior si apoi sa ne bucuram de fiecare moment al existentei, constienti fiind ca toti suntem parte ale aceluiasi drum, legati prin fire nevazute de energie hristica. Si atunci poate am intelege sa fim mai buni, mai iubitori si sa alegem in fiecare moment sa nu facem rau.

Multumeste in fiecare dimineata ca ai posibilitatea de a-i ajuta pe ceilalti si multumeste in fiecare seara ca ai avut sansa sa o faci.  

Multumesc  

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita ❤