October 27, 2017 · 

Uneori pentru a te relaxa si a te rupe din sirul nesfarsit al gandurilor, pentru a-ti gasi echilibrul si pacea interioara, trebuie sa te deconectezi de la sursele de poluare externe, cum ar fi sfantul nostru de toate zilele televizor, sau radio si sa asculti alta muzica, pe alte frecvente, Aceste frecvente, cum ar fi 528 Hz, sau 432 Hz, te vor ajuta si fara sa iti dai seama vibratia ta se va imbunatatii. Fiecare ton, fiecare nota muzicala, rezoneaza si inauntrul nostru.

Ai alegerea cu ce fel de ritmuri vrei sa intrii in rezonanta in orice moment. Dar trebuie sa fii constient ca esti si ceea ce asculti, caci urechile tale sunt o alta poarta de acces spre interiorul tau.

A asculta asa numita muzica de relaxare devine un instrument puternic in drumul catre sufletul tau. O poti accesa cu usurinta si o poti lasa sa functioneze in surdina chiar si intr-un birou aglomerat, pe strada, la volan sau oriunde in alta parte simti ca ambientul sonor al locului respectiv iti produce un disconfort. Alege ca macar din cand in cand sa lasi muzica sa te curete si sa te invaluie

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire