August 24, 2017 ·

Oricat ai citi, auzi, discuta cu cineva, sau privi mesaje si filmulete motivationale, nimic nu se va intampla in viata ta, pana in acel moment in care te hotarasti sa vrei sa faci ceva, sa schimbi ceva in tine, in viata ta si poate in tot ceea ce te inconjoara.

Constientizarea este un pas important spre trezire. Constientizarea inseamna a ajunge la performanta de a-ti recunoaste mai inainte de toate, gandurile, de a invata sa le separi si de a intelege mecanismul prin care un gand este al tau sau nu. Daca te defineste sau nu. Dupa cum am mai spus, dupa gand urmeaza cuvantul si apoi fapta. Aceasta triada este mult mai puternica decat ne putem imagina. Atunci cand ajungi sa constientizezi ceea ce gandesti, si sa decizi daca acel lucru este bun sau nu pentru tine in general, sau in acel moment, abia atunci poti sa fi sigur ca te afli pe drumul cel bun, pe drumul spre eliberare.

Oricum, tot ceea ce gandesti, ceea ce iti trece prin cap, se reverbereaza in tot Universul. Macar incepe prin a fi constient de asta. Singurul mod de a te indeparta de gandurile negative sau intunecate, este tot prin constientizare, acceptare si iubire.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire