July 16, 2017 ·

Universul este vibratie. Si unde exista vibratie exista si rezonanta. Rverberatia vibratiei se face prin sistemul prin care suntem toti interconectati. Muzica este una din vibratiile cele mai inalte ( normal ca nu orice fel de muzica :)), ci doar aceea care poate creea. Prin aceasta creatie ea genereaza o anumita stare in interior. Si normal fiecaruia dintre noi altfel, pentru ca fiecare dintre noi rezonam la ceva anume.

Fiecare dintre noi suntem pe o anumita vibratie in momentul in care ascultam o anume bucata muzicala si fiecaruia dintre noi aceeasi bucata muzicala ii va genera alta stare. Pentru ca totul tine de ceea ce este in interiorul nostru in acel moment.

Si pentru ca suntem la capitolul sunete, o alta vibratie este produsa de cuvantul rostit. Cuvantul este cel care materializeaza ceea ce gandesti si simti. Logosul interuman are vibratia noastra. Aceea din momentul rostirii. De aceea de multe ori rostim cuvinte pe care in mod normal nu le-am spune. Dar pentru ca disconfortul interior din acel moment este mare, vibratia ta nu este armonzata cu vibratia de iubre neconditionata a Universului si se naste conflictul. Conflictul din tine, atunci cand nu reusesti sa-l domini, cand este prea intens, se rasfrange in ceea ce spui. In cuvintele pe care le rostesti.

De la cuvinte la atitudini, gesturi si actiune nu mai e decat un pas. Vibratia ta se revarsa in jurul tau, cuprinzandu-i cei din jur.

Cere si gaseste in tine vibratia aceea a iubirii neconditionate si a compasiunii si atunci cand unul sau mai multe instrumente din orchestra ta interioara incep sa scoata sunete false, asculta-le, intelege-le si corecteaza-le cu iubire. Hotaraste apoi daca si cum trebuie sa reactionezi. Oglinzile umane din jurul tau nu sunt vinovate de reactiile tale. Fiecare dintre noi are propriile razboaie si ce bine ar fi sa nu utam ca suntem interconectati.

Cu infinita iubire frr