October 25, 2017 ·

Toata lumea, dar absolut toata lumea, are de dus propriile batalii. Nu exista fiinta umana care, indiferent de stadiul in care se afla pe calea catre sinele superior si altii chiar mai departe in ascensionare, sa nu aiba zilnic provocari, sau sa nu-si clatine din cand in cand echilibrul interior. Cine neaga este un mare mincinos, sau nu are curajul de a-si arata vulnerabilitatea in fata altora.

Vulnerabilitatea odata inteleasa, nu te va face sa pari slab in fata celuilalt, ci va deschide calea comunicarii si relationarii. Din ce in ce mai des ma lovesc de zidurile bariera si de neputinta noastra de a ne face intelesi.

Inainte de a ma “trezi” erau lucruri pe care le inglobam automat, pe calea empatica. Acum vad cat de mult rau ne facem singuri si nu numai ca functionam in tot soiul de programe complicate, dar in harababura din capul nostru proiectam si asupra celorlalti ceea ce se intampla in noi. Mare parte a unei relationari defectuoase sta pe baza unei foarte proaste comunicari si a faptului ca ni se pare normal ca celalalt sa subinteleaga ceea ce vrem noi si cand vrem noi. Si cand nu se intampla, incepe o epopee intreaga de etichetari la adresa celorlalti, pe care ne varsam brusc frustarile. Si cum o belea nu vine niciodata singura, ne amintim brusc de toate dezamagirile pe care le-am avut de-a lungul vietii. Si uite asa recreem mereu o energie pe care o alimentam bine cu alte energii din trecut si pe care o proiectam in viitor. Caci cere si ti se va da- adica daca asta creezi, asta primesti.

A-ti deschide inima si a spune curat ceea ce vrei, va dovedi doar latura ta umana si faptul ca iti permiti sa simti. Te ajuta in primul rand pe tine, in drumul catre tine. A-i spune copilului tau ca il iubesti, a nu cere pere daca tu vrei struguri, a-ti exprima punctul de vedere cu calm si a-ti afirma pozitia pe care ti-o doresti, ei bine toate acestea si nu numai, fac parte dintr-o comunicare coerenta si normala care ar trebui sa existe intre oameni.

Cu cat mai mult te inchizi in tine, cu atat mai mult te vei insingura caci nimeni nu va reusi sa mai ajunga la tine. Imi permit acum si aici, sa exprim clar ceea ce gandesc si simt cu responsabilitate.

Stiu ca doar prin comunicare mesajele mele pot ajunge la ceilalti.

Sunt deschis comunicarii si iubirii totale si neconditionate

Si asa este!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire