October 20, 2017 ·

Sunt momente in viata cand habar nu ai cum sa reactionezi si din programe limitative, o faci complet altfel decat ai vrea, de fapt de cum ar vrea inima sa se manifeste, uitand ca dincolo de tine nu exista decat spirit, lumina, iubire, voie buna si libertate. Iti pui piedici peste piedici si intinezi momente frumoase cu ganduri murdare, venite din tot soiul de frici neidentificate corect si prost gestionate.

Atunci cand actiunile tale vor porni doar din iubire, atunci si gandurile tale vor fi doar iubire. Cand gasesti lumina din tine las-o sa straluceasca si sa se imprastie in jurul tau. Un gand bun, un gest frumos, o vorba calda sau o imbratisare reala, nu pot zdruncina, in mod negativ, nimic din Creatie.

Oricat ai incerca tu sa controlezi, s-ar putea sa obtii exact contrariul si sa creezi lucruri ce se vor intoarce fix impotriva ta. Cu cat incerci mai mult sa detii controlul, cu atat mai mult nu te mai poti controla pe tine. Cu cat mai multe ziduri vei ridica in jurul tau, cu atat mai multe limite iti creezi si cu atat mai mult nu te vei mai regasi.

A fi om inseamna a constientiza de fapt cine esti, ce esti, ce forta ai si ce trebuie sa faci. Normal ca nu vrei sa-i ranesti pe ceilalti, normal ca te vei raporta in permanenta la lumina si iubire, dar este la fel de normal sa nu mai incerci sa controlezi si sa manipulezi nimic doar pentru ca Ego-ul tau o ia uneori razna.

Asa ca mai bine fii constient ca nu totul poate fi evitat sau echilibrat prin alte actiuni, indiferent de cata stradanie ti-ai da. Ridica-te si asuma-ti ceea ce ai de facut, invata sa fi fericit si lasa restul in seama Universului. Pana la urma viata trebuie traita din plin.

Imi permit aici si acum sa imi asum si sa infrunt cu curaj tot ceea ce imi rezerva viitorul, fara a dori sa-l modific,crea sau schimba si fara sa ma opun. Am incredere totala in puterea mea si in Lumina si Iubirea Universului.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire