October 31, 2017 ·

Nimic nu este mai minunat decat sa descoperi copilul din tine. Sa iti permiti sa-l lasi sa iasa la suprafata si sa inveti sa te bucuri in fiecare clipa alaturi de el. Sa te joci alaturi de el in toate aspectele vietii tale.

Copilul din tine, atunci cand il vei lasa sa se manifeste, te va reinvata sa privesti lumea cu ochii aceia mari si plini de inocenta, care nu judeca, care cerceteaza si constata ca lumea e asa cum e, dar care nu are ego si nici tendinta de a trai in programe.

Bucuria din interiorul copilului ce esti reapare la suprafata, cu tot alaiul ei de manifestari pe care unii le pot considera aspecte imature.

Copilul traieste foarte mult in prezent si in conexiune directa cu sufletul sau, cu acea puritate pe care ne-am permis intr-un oarecare moment al maturizarii noastre sa o pierdem. Cu totii ne-am dorit candva sa ne facem mari si sa devenim una sau alta, pentru ca asa am vazut in jurul nostru. De fapt mintea noastra isi dorea eliberarea de sub autoritatea parentala, pentru ca sufletul isi dorea sa fie liber si nu se simtea prea bine in normele si dogmele ce incepeau sa se instaleze in subconstientul nostru.

Permite-ti sa razi, chiar daca asta poate sa para deplasat in anumite momente, fara sa te gandesti la ce spun ceilalti, asa cum de multe ori ti s-a intamplat poate la scoala cand radeai pe infundate cu colegii doar pentru ca o gargarita s-a asezat pe capul profei care se uita incruntata la tine. Nimic cu este atat de serios precum iti place tie sa crezi.

Permite-ti sa te manifesti si sa sari sotronul prin casa, daca asa iti vine.

Permite-ti sa evadezi, chiar daca doar prin puterea imaginatiei, din realitatea ce simti ca nu ti se mai potriveste.

Permite-ti sa te bucuri din tot sufletul tau pentru orice si multumeste Universului pentru tot ceea ce ai. 🙂 🙂 🙂

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu toata <>