22 ianuarie 2018

Cand cineva te cearta, se cearta pe el insusi de fapt. Pentru ca sunt lucruri acolo undeva in interiorul lui care nu functioneaza asa cum ar trebui. Pentru ca mai are de parcurs drumuri catre el.

Atunci cand cineva vede aspecte care nu-i plac in tine, sunt exact acele aspecte care nu-i dau pace in interiorul lui si pe care ar trebui sa le identifice si sa le rezolve. Nimeni nu-i perfect si fiecare dintre noi e perfect prin imperfectiune. 


Pe de alta parte…cand cineva te cearta, bucura-te. Inseamna ca ii pasa suficient de mult incat sa ti-o spuna. Cu siguranta, fii constient, ca exista si varianta indiferentei.


Dar, daca alegi sa certi pe cineva fa-o cu iubire, caci fiecare dintre noi are propria batalie de dus. A certa pe cineva, inseamna a-i transmite un mesaj si oricum ar fi el, mesajul, alege sa fie din iubire si cu iubire. Alege sa treci dincolo de bariere si atinge-i sufletul.

Caci daca ma certi pe mine, te certi pe tine. Asa ca mai bine iubeste si atinge cu iubire ceea ce atingi, caci de asta traim in acelasi loc si in acelasi timp. Sa comunicam, sa ne ajutam, sa ne ridicam unul pe celalat atunci cand e nevoie. Sigur ca evolutia este solitara, dar drumul poate fi solidar.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita iubire