18 Ianuarie 2018

Cel mai magic cuvant este te iubesc. 
Unii nu-i inteleg valoarea si il utilizeaza complet gresit, sau ii adauga conotatii de tot felul, iar altii pur si simplu nu il pot rosti.
Pentru a patrunde in adancul inteles al iubirii ai nevoie de o atingere magica. O atingere care sa te scoata din confortul inconfortabil de fapt al vietii tale.

Exista ceva, de dincolo de noi, care atunci cand se pune in miscare iti actioneaza toate resorturile interioare cele mai intime si produce valul de energie necesar abandonarii tale totale in fata miracolului cu care incepe viata. Una noua, de care nici nu stiai ca exista. Si asa incepe miracolul transformarii. 


Aceasta atingere magica ce te reinvata sa gandesti, sa simti, sa raspunzi sau sa fii martor, te invata ce e iertarea si acceptarea, sau ce este abandonarea, este cea mai mare forta a Universului, si este de fapt un cadoul imens pe care il primesti atunci cand e timpul portivit pentru tine. Este ca si cum in zborul lui un inger iti atinge inima ce se topeste si renaste.


Puterile exista in bagajul nostru genetic si spiritual atunci cand ai curaj sa le primesti, sa le folosesti, sa te scufunzi in ele si sa multumesti. Fii recunoscator. Si sa devino iubire la randul tau, asumandu-ti darurile cu care poti schimba lumea si Universul.
Te iubesc

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita iubire