A avea incredere este poate unul dintre cele mai importante aspecte in cresterea spirituala, pentru ca increderea este strans legata de credinta.


Ca sa ai incredere ai nevoie de curaj, de acceptare si de predare la nivel launtric in fata a ceea ce va fi. E nevoie de a abandona cu intelepciune acele batalii care nu duc decat la cresterea agitatiei interne si de a fii constient ca doar asa iti faci in primul rand un bine tie. Ca asa poti sa-ti readuci linistea, pacea in trup si in constinta.

Image may contain: sky


Nu este usor sa schimbi un sistem de gandire bine intiparit in emotional si mental, dar totul tine de determinare si in acelasi timp de constientizarea faptului ca poti s-o faci. Si atunci cand te hotarasti si incepi lucrul cu tine, miracolele incep sa apara. 

Image may contain: sky and night


Opreste-te din gandit si vino in prezent, traieste in prezent pentru cat mai mult posibil. Trecutul si viitorul sunt doar parti ale unui sistem conceput pentru a ne fura bucuria. Practica asa numita meditatia mindfulness, care este meditatia atentiei asupra momentului prezent. Cu cat o practici mai des, cu atat timpul pe care il traiesti, in prezent, se dilata si vibratia energetica creste.

Trecutul si viitorul practic nu conteaza daca prezentul nu-l mai ignori. Iar a avea incredere ca totul va fi bine, este de fapt o alta abordare care spune asa : stiu si pot sa ma descurc si sa fac fata la orice provocare va apare, daca va apare si cand va apare. Si asa este!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita iubire