25 Ianuarie 2018

A-ti cunoaste limitele poate deveni cea mai mare provocare, pentru ca ai nevoie de aproape toate resursele pe care le poti accesa. Ai nevoie de curaj, dar si de determinare, de hotarare si de foarte multa iubire ca sa nu risti sa cazi in capcanele abisale ale incercarilor.


A te duce spre locul unde nu mai exista cale de intoarcere tine de puterea sacrificiului de sine in cunostinta de cauza, pentru ca stii ce faci, dar in acelasi timp te duci in acea zona in care doar iubirea adevarata ce vine de dincolo de tine iti poate motiva actiunea si esti pregatit sa renunti la absolut tot.

Este acel moment in care practic tu ca individualitate nu mai existi si tot ceea ce conteaza ar fi fericirea celuilalt. Este momentul absolut cand iese la iveala nobletea unui suflet aflat pe raza hristica. Cand resorturile interioare ale ego-ului se blocheaza si dispar topite in valurile neconditionate ale depasirii conditiei si a inaltarii prin renuntare


A te pune in situatia de a-ti cunoaste limitele poate insema si sa nu-ti mai pese de urmari pamantene, sau de o voce a unei constiinte distorsionate, a transcende timpul si spatiul. Este despre a elibera si a lasa sa se duca, chiar daca doare. Este despre pierderea atasamentelor.


Este despre a renunta la batalii stupide si a avea puterea de a fi vulnerabil. De a scoate cele mai ascune parti la lumina si a le arata. Despre a nu ridica piatra si a te opri din judecat. Despre a te darui fara garantii si dincolo de frica. Despre provocare si descoperirea zborului. Despe a trai din plin si a simti viata ca iti pulseaza in vene, caci ce e o viata traita intr-o zona de confort? Despre a provoca viata pentru a avea o viata. Despre a invata sa arzi, sa razi, sa fii acum si aici caci acum si aici se scrie istoria

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita iubire