22 Ianuarie 2018

Habar nu am ce se intampla, dar cu certitudine pot spune ca e un moment cu energii ciudate care se manifesta in mod controversat si controversant in acelasi timp.
Am impresia uneori ca nu ma mai pot alinia, iar chakrele mele au luat-o razna complet. Nelinistea din interior e bine tinuta in frau prin puterea de a ma controla, dar ceea ce simt in jur parca duce provocarile in zone paroxistice
Aveam impresia ca asta mi se intampla doar mie. Ei bine, constat insa, ca asta se intampla cam peste tot in jurul meu. E un soi de agitatie generala pe care fiecare o gestioneaza asa cum stie.
Ca sa inteleg ce se petrece, am sapat putin si am aflat ca sunt combinatii puternice astrale care s-au decis sa ne provoace in toate felurile posibile. Apoi am citit ca divinul masculin se manifesta taios in sanul divinului feminin intru eliberarea, la cererea astrilor, a tuturor tiparelor vechi ce ne guverneaza viata.
Dar divinul asta, ce nu mai vrea sa stea in echilibru in interiorul meu, chiar nu are remediu? O sa stau asa in tensiune pana se hotarasc astrii sa se mute? 


Am inteles ca a opune rezistenta nu face decat ca tensiunea interioara sa fie si mai mare si atunci aleg sa ma situez undeva deasupra a tot ceea ce este. Ma ridic si ma adun, ma recompun in singurul mod pe care il stiu si care inca o data a devenit propria mea ratiune de a fi: ma regasesc pe mine cea de dincolo de iubire in cu totul alta dimensiune a iubirii. Si aici gasesc alte valente ce ma provoaca sa merg mai departe. E drept ca hara si anahata inca nu se sincronizeaza, dar macar au un tel comun 🙂

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita iubire