November 27, 2017 ·

Uneori ne incrancenam in a nu accepta semnele evidente ce sunt mereu in jurul nostru si datorita unui ego exacerbat ne distrugem intai pe noi, apoi pe cei din jurul nostru.

Relationarea defectuoasa este doar o consecinta a modului in care gandim. Suntem obisnuiti in anumite tipare mentale si emotionale, ce functioneaza la comanda acelor ganduri negative, ce provin tot din ego – ul ce a preluat conducerea intregii noastre fiinte. Iar noi ramanem doar cu tristetea si cu o imensa senzatie de singuratate, lucru care duce invariabil la crearea de noi bariere si ziduri in spatele carora ne vom ascunde vesnic , plini de tot felul de frici si amagindu-ne ca traim.

Pentru a intelege fenomenul este necesar sa incepi prin a-ti urmarii firul gandurilor, sa te extragi din rolul de participant direct, sa intelegi care este mecanismul prin care ai ajuns sa te simti insingurat si neinteles si apoi sa incepi sa te reconstruiesti. Darama si reconstruieste. Si nu lasa vechile tipare sa te influenteze.

Fiecare relatie pe care am avut-o in viata noastra, cu fiecare om in parte, a fost din motive bine intemeiate. Poate ai inteles deja, poate vei intelege atunci cand va trebui. Insa ceea ce pot afirma cu tot sufletul este ca a merge pe drumul catre tine este cea mai frumoasa experienta pe care o poti manifesta in viata.

A invata sa relationezi cu toti oamenii inseamna, atunci cand atingi cele mai inalte cote ale acestei lectii, a trece dincolo de conditionari si astepatari, a practica compasiunea si a intelege ceea ce se petrece cu fiecare, a ajuta fara sa spui, bucurandu-te daca poti aduce o raza de soare in viata oricui, a te darui total, dar si a invata sa primesti in aceeasi masura, de a fii insasi iubirea cristica, in tot ceea ce esti. La primul nivel insa inseamna a invata sa te raportezi la ceilalti, astfel incat sa nu te mai simti niciodata in primul rand vinovat, apoi ranit si lovit, apoi insingurat si stresat, sau in nenumarate alte feluri in care suntem maestrii ai materializarii.

Fa pasi zilnic si cere-i sufletului tau sa iti arate, sa te invete si sa te ghideze.

Iubirea e cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire