A avea incredere, in zilele noastre, este o mare provocare. Dar ce inseamna a avea incredere si cum sa gasesti in tine resorturile care sa te impinga spre a constientiza cum functionezi mai bine din punct de vedere emotional si mental, este un proces ce se bazeaza, pentru cei mai multi dintre noi, pe cunoastere.


Atunci cand te lovesti de diferite obstacole in evolutia ta si nu stii cum ar trebui sa reactionezi, declansezi in interiorul tau o serie intreaga pe procese care duc mai devreme sau mai tarziu la blocaje.

Aceste blocaje, odata cu timpul, se intaresc si se transforma in ziduri de netrecut, in spatele carora iti creezi o zona ( de confort) in care chiar daca nu te simti bine, preferi sa ramai, caci cine poate stii ce e in afara…

Aceste blocaje se manifesta in diverse afectiuni la nivel fizic, in relationarea pe orizontala, cu cei aflati in jurul tau din planul fizic, dar si pe verticala , cu sinele tau inalt si cu intregul univers. 


A-ti regasi increderea este de fapt despre a darama zidurile si a te elibera de sub forta programelor marticiale in care iti duci existenta.

Este despre a-ti raspunde la intrebari care incep cu de ce.

Este despre a gasi una dintre supapele spre sufletul tau si spre iubirea absoluta.

Este despre tine, despre mine, despre noi.


Daca vrei sa intelegi imbinarea dintre planul subtil si manifestarile fizice, te astept la seminar, pentru a descoperi in tine curajul, intelepciunea, puterea si bucuria cu care sa-ti traiesti viata.

Pentru participare la acest seminar scrie in comentarii si in momentul in care se va tine, vei fi anuntat Multumesc

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita iubire