11 Ianuarie 2018

Toate spiritele, indiferent de unde provin, sunt egale. Unele suflete sunt mai putin sau mai mult trezite, fiecare dupa propriul ritm al evolutiei, dar absolut toate se afla in aceeasi experienta planetara a evolutiei. Pe masura ce sufletul tau capata cunoastere, lumina patrunde si deschide portile catre desavarsirea de sine, adica spre unirea cu spiritul.


Prin experientele intruparilor pe aceasta Planeta, constinta noastra se expandeaza si, mai incet sau mai rapid, ajungi sa intelegi ce esti si care e rolul tau in cadrul Planului Divin initial. Odata cu intelegerea, cu evolutia sau ascensionarea, capacitatile tale de manifestare in planul fizic cresc. Se activeaza chakrele, canalele ( clarviziunea, chanelling-ul) si capacitatea de vindecator, sau de invatatator, si esti ghidat catre cel mai bun mod de a le foslosi in folosul intrajutorarii semenilor tai. 


Nu este un proces usor, pentru ca a-ti exercita “darurile” necesita in sine un intreg proces de intelegere a ceea ce este in spatele asa numitului val al uitarii. Unii invata repede, altii, prin prisma legaturilor puternice cu realitatea 3D, raman uneori pentru perioade lungi de timp sub diverse interpretari mai mult sau mai putin subiective, sau sub impresia ca nu au voie, sau folosesc ceea ce au si in scopuri nu tocmai Hristice. Cu alte cuvinte sunt parte a lui Ego ( separatie si frica) si se ascund in spatele unor obiectii precum Legile Divine ( pe care le amesteca constant cu cele umane, iar pe altele le inventeaza) ce nu ar trebui incalcate.


Altii nu spun inca, in secolul asta si in aceasta vibratie crescuta in care oamenii se trezesc si nu stiu ce li se intampla, lucrurilor pe nume, perpetuand confuzia generata de mii de ani ce a adus omenirea la ceea ce este astazi. 


Dar daca stii ca poti si nu faci, sau faci constient mai putin pentru ca ti-e frica, si nici nu vreau sa ma gandesc la cei care fac “rau “ cu bunastinta, oare nu se declanseaza exact acele legi de care se tem atata? Oare suntem pusi in contact din intamplare?


Legile Divine sunt in esenta doar instrumente prin care, atunci cand le intelegi, integrezi si asimilezi, te vor conduce la realizarea singurei Legi si anume a Iubirii. Cand Iubirea se manifesta dispare conditia efemera a materialului, a corpului, a relationarii defectuoase si iti poti regasi spiritul, energia creatoare primordiala, inclusiv in forma fizica.


Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita iubire