27 martie 2018

Doar atunci cand inveti sa accepti, inveti sa ierti.
Cel mai des ma lovesc de intrebarea dar cum sa iert cand mi-a facut ce mi-a facut?


A ierta este un concept ideatic si de neatins pentru unii si o stare naturala pentru altii. Iertarea in sine este o energie care purifica si inalta.


A invata sa ierti incepe cu tine, apoi cuprinde tot ceea ce te inconjoara. Si este un proces simplu atunci cand intelegi ca tot ceea ce se intampla are un rost, ca oamenii nu apar intamplator in calea ta, ca soarele straluceste si noaptea, ca acceptarea dinamiciii vietii te va alinia cu sufletul tau si te va impaca cu divinitatea din tine.


Si daca trecutul nu mai conteaza, de ce ai ramane intr-o energie veche a neiertarii, a neintelegerii, a urii, a suferintei si a tot ce mai cuprinde gama vasta a negativitatii, cand poti sa respiri adanc, sa zambesti si sa iti spui IMI PARE RAU, TE IERT – MA IERT, MULTUMESC, TE IUBESC, si sa privesti in urma cu bucuria de a fi invatat sa daruiesti tie si celuilalt, iubire si pace.


Absolut tot ceea ce se intampla are un singur scop si anume acela de a te invata, de a te echilibra si de a te impinge mai departe pe drumul tau.


Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita iubire