7 februarie 2018

Negativitatea vine dintr-un obicei atat de bine intiparit incat practic devine o parte vie a noastra. O avem in interior si o respiram practic de pestetot. O inhalam si o expiram.
Cand incepi sa filtrezi ceea ce inspiri, normal si ceea ce expiri se va filtra. 
Negativitatea din noi tine in mare parte de cuvantul nu, in toate formele lui de exprimare. Ca sa incepi sa o identifici, numara de cate ori folosesti fraze ce contin intr-un fel sau altul o negatie. Apoi invata sa spui da. Spune da ori de cate ori ti se pare ca nu poti. Spune da ori de cate ori amani. Spune da oricarui lucru pe care nu-l intelegi inca. Spune da noului si provoaca-te sa spui da tuturor evenimentelor ce se intampla..
Ori de cate ori incercam sa ne opunem, negativitatea va creste. Cu cat creste negativitatea, cu atat scade vibratia. Cu cat vibratia scade, cu atat scade si energia. Si daca inauntru e stres si oboseala, cum ai putea sa atragi altceva? 
Nu exista retete miraculoase, dar o metoda infailibila este sa incepi sa privesti lucrurile prin prisma umorului si sa razi. Chiar daca nu-ti prea vine, macar zambeste. Umorul si rasul sunt instrumente ale luminii si ale bucuriei de a trai
Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita iubire