14 februarie 2018

As fi extrem de fericita daca as vedea in jurul meu ca oamenii inteleg ca pot sa aleaga. Sa aleaga o viata mai buna, mai frumoasa, o viata plina de bucurie si de momente vesele.
As fi extrem de fericita cand oamenii vor intelege sa iasa de sub imperiul fricii si sa se lafaie in iubire.
Si as fi extrem de fericita daca as vedea ca oamenii nu mai traiesc incercand sa imparta lumea in bun si rau, in lumina si intuneric. 
Ne mana de la spate sentimentul lucrului gresit si a greselii in sine, si ne lasam alergati de frica unor pedepse pe care daca incepem sa le intelegem se transforma in mod miraculos in simple experiente pe care Universul, in marea sa bunatate ni le da ca sa intelegem tocmai ceea ce avem de facut.
Nu exista greseli asa cum ne-am obisnuit noi sa catalogam. Nimeni nu greseste, ci doar isi vede de drumul lui care poate sa treaca prin diverse incercari, mai mari sau mai mici, functie de ceea ce ar trebui sa faca in aceasta viata pentru a se realinia cu sufletul lui, cu Dumnezeu.
Oricum nu este treaba nimanui sa judece si sa puna etichete, asa cum treaba fiecaruia ar fi sa se uite doar in interiorul lui. Caci doar acolo il poti gasi pe Dumnezeu.
Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita