19 martie 2018

A trai in momentul prezent este o arta pe care o invatam pas cu pas. 


Prezentul este despre a invata si a deveni constient de asta, Pacea vine atunci cand invatam sa intelegem si renuntam la zbuciumul inutil de a evada din tot ceea ce nu ne place. 


Fie ca l-ai ales, sau l-ai atras, momentul prezent este cel mai important pilon al pozitionarii in raport cu evolutia, cu viata.


Degeaba incercam sa scapam din ceea ce este, daca nu stim sa intelegem ca ceea ce este, este pentru ca asta este in noi si este pentru ca asta este nivelul la care vibram. Nu poti schimba nimic decat daca te schimbi pe tine. Si atunci cand stii sa te schimbi pe tine, nu trebuie sa schimbi nimic altceva. Vibratia noastra odata schimbata, va atrage alte experienta pe nivelul nou atins.


Intelegerea prezentului incepe cu a vedea parul din ochii proprii si a lasa batul din ochii altora acolo unde e. Cand acceptam ca suntem asa cum sunte, cu bune si mai putin bune, dar toate necesare nivelului nostru de intelegere din acest moment, ne situam deja pe calea spre noi. Calatoria ceste intotdeauna mult mai importanta decat destinatia, chiar daca sunt urcusuri si coborasuri, chiar daca e soare sau ploaie, chiar daca plangi sau razi. 


Totul incepe si se sfarseste cu momentul prezent, cu fiecare pas si cu modul in care te decizi sa privesti in sus si in jos, in stanga si in dreapta.


Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita  iubire