SSubconstientul este locul in care se afla inregostrata toata istoria noastra, atat la nivel personal, cat si galactic-universal.


In incercarile de a intelege ce este , cum este si cum functioneaza, subconstientul a fost impartit in categorii si divizat sub mai multe denumiri.


Numele de copillul interior ne parvine din Lemuria, prin intermediul minunatei religii Huna si are ecouri din ce in ce mai mari in zilele noastre prin HO`Oponopono, care este versiunea mai scurta, updatata si mult mai usor de accesat pentru toata lumea. 


Copilul interior nu este legat doar cu redescoperirea jocului, ci de un fenomen mult mai larg, si anume despre anumite zone din interiorul tau, cum ar fi puritatea sau inocenta, care te vor duce in alte zone ale intelegerii si acceptarii, ce sunt in stransa legatura cu modul de abordare al unui copil.

Astfel acceptarea, iertarea si iubirea capata valente mult mai inalte.


Cand reusesti sa accesezi copilul interior la nivel inalt, vei ajunge sa cunosti o alta dimensiune a vietii, a cunoasterii, a iubirii.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita iubire

Daca doresti sa participi la acest seminar scrie in comentarii si in momentul in care se va tine, vei fi anuntat Multumesc