Drumul spre succes incepe prin cunoastere.

Vrei sa-ti croiesti propriul drum in viata? Invata sa te cunosti pe tine.

Cunoasterea de sine te duce intr-o zona larga in care atunci cand ai nevoie stii cum sa actionezi. Pentru ca intelegand mecanismele tale de functionare stii cum sa intrii intr-o relatie atat cu viata, cat si cu Universul. 


Invatam sa manipulam din frageda pruncie. Cand nu ne convine ceva plangem pana cand disperati de plansul nostru parintii cedeaza si ne fac voia. Dar invatam si sa ne lasam manipulati. Uneori cu voie, uneori fara de voie. Apoi cu trecerea anilor invatam sa ne supunem celui mai tare si sa ne impunem celui mai slab. Este un proces continuu care ne aduce intr-o zona de disconfort din care incet incet nu mai stim sa iesim. Te simti ranit si instinctual ranesti. 


Este in firea lucrurilor. Dar poti descoperi cum sa transformi prin a invata cum sa te transformi. Invata cum sa gandesti si miracolele nu vor inceta sa apara.

Numai descoperind cum, vei putea sa te extragi din fluxul uniformizant al vietii.

Omenirea e condusa prin manipulaare psihologica.

Vrei succes? Devino un artist al propriei tale vieti si invata cum sa-ti pictezi ambientul. Si pentru asta transforma-ti Ego-ul in prieten.


Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita iubire

Daca doresti sa participi la acest seminar scrie in comentarii si in momentul in care se va tine, vei fi anuntat Multumesc