Tot ceea ce ne inconjoara este ceea ce ne-am obisnuit sa numim realitate.

In primul moment, prin sistemul de a vedea cu ochii fizici, imaginea este captata in interior si proiectata invers decat o vedem, pentru ca apoi printr-un proces ea sa se reformeze in interiorul creierului si sa ne dea perceptia a ceea ce vedem.

Tot acest proces este in schimb foarte subiectiv. Fiecare dintre noi va vedea o anume imagine si anume cea care se va forma functie de propriul sistem de interpretare.

Trecand peste dictionarul general valabil al denumirii lucrurilor ( masa, casa, om, floare, lumina, etc), fiecare dintre noi va avea un mod propriu de a simti mediul inconjurator si de a-l raporta la propria intelegere, functie de tiparul emotional si mental. Cu alte cuvinte, daca pentru mine cuvantul copil are o semnificatie, pentru oricine altcineva va avea cu totul alte conotatii.


In jurul nostru, prin tot ceea ce este, Universul ne trimite mesaje pentru a ne ghida si a ne ajuta in evolutie.

Fiecare dintre noi, prin propria unicitate, poate interpreta aceste asa numite oglinzi, pentru a invata de ce sunt acolo si ce ar trebui sa faca daca anumite situatii de exemplu, se intorc mereu in viata. Este de asemenea un ajutor minunat in intelegerea lectiilor de viata si a modului in care esti obisnuit sa privesti in jurul tau.


Daca vrei sa afli mai multe despre acest mod simplu si foarte frumos de a-ti imbunatatii calitatea vietii si de a te cunoaste in profunzime, te astept la seminar

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita iubire

Daca doresti sa participi la acest seminar scrie in comentarii si in momentul in care se va tine, vei fi anuntat Multumesc

Image may contain: text