February 20, 2018


Unul dintre cele mai inportante lucruri in viata este sa invatam sa relationam. 
A comunica este primul pas. Asta inseamna a transmite ceea ce vrei si nu a folosi jumatati de fraze cu gandul ca se subantelege. Pentru ca ceea ce subanteleg eu ar putea fi foarte diferit de ceea ce ai tu in cap. Cei mai multi dintre noi asa facem, apoi suntem dezamagiti ca nu suntem intelesi si ajungem sa ne sintim neantelesi si nefericiti.
Apoi ar fi sa invatam sa ascultam. Nu sa fim nerabdatori in a reactiona si presupune ceea ce vrea sa-ti spuna interlocutorul, lucru care duce iarasi la separare.
Cand cineva iti vorbeste, si ai decis sa il asculti, atunci asculta-l cu atentie pana la capat. Doar asa poti incepe sa vezi tabloul complet.
Iar cand raspunzi, ridica-te deasupra reactiei imediate. Nu te mai identifica tu cu situatiile si nu incerca tu sa arati cat esti de inteligent, caci discutia este pe o cu totul alta tema.
Daca vrei sa relationezi cu cineva invata sa-l asculti, sa intelegi prin ce trece, si nu judeca. 
Si nu uita ca una dintre cele mai mari Legi ale Universului este sa nu faci rau. Cu vorba, fapta, gandul sau cuvantul.Iar a judeca, in orice forma, nu este tocmai cel mai bun lucru

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita ❤