16 aprilie 2018

Procesul de a invata acceptarea, extrem de important pentru demararea construirii sinelui interior, nu trebuie sa fie fortat. El se dezvolta in mod natural odata cu intelegerea proceselor ce au loc in interior.


Lucrurile, oamenii si chiar situatiile nu pot fi schimbate, si daca ce este in exterior nu pot schimba, de ce as mai continua o batalie a morilor de vant?

Cu ce ma ajuta neacceptarea unor lucruri ( generic) care exista ca atare?


La un nivel mai profund aceasta modalitate de a nu accepta ce este in jur, vine din neacceptarea propriei fiinte, din traumele copilariei si de fapt conduc toate spre acelasi lucru: dorinta profunda de acceptare si validare a propriei persoane.

Ironia este ca mecanismul ne face sa ne adancim in nefericire, pentru ca cu cat nu acceptam, cu atat nu suntem acceptati, lucru care duce la formarea unor adevarate rani ce se infecteaza si incep sa supureze. De aici si pana la blocarea corpului fizic nu mai este decat o foarte mica distanta, pe care o parcurgem cu o clipire.


Toate cele ce exista, exista pur si simplu, iar singura schimbare pe care o putem face este in noi. Schimband ceea ce este in interior, vibratia se schimba, iar noua vibratie reverberand in exterior poate produce schimbarile pe care le vrem


Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita iubire