4 aprilie 2018

Gandurile ne creeaza pe noi si implicit tot ceea ce se intampla in jurul nostru.


Suntem atat de obisnuiti sa gandim intr-un anume fel, incat nu avem timp sa ne oprim si sa ne intrebam de unde vin toate gandurile ce ne asalteaza existenta din zori si pana in noapte. Iar atunci cand auzim expresii de genul opreste-te din gandit, ni se pare o utopie ce frizeaza ridicolul.


Gandurile pe care le accesam din Univers, nu sunt altceva decat confirmarea unor credinte, sau al unui sistem de credinte, ce se afla la baza existentei personale.


Sa te opresti din gandit este o practica pe care doar cei care isi doresc o pot accesa, si necesita vointa si determinare corespunzatoare fiecaruia in parte, functie de tiparul energetico-mental personal.


Ceea ce este mult mai simplu de facut este in schimb sa intelegi ca subconstientul iti conduce 95% din intreaga fiinta si ca ai la dispozitie doar 5% , care se numeste constient pentru a gestiona cei 95%. Intelegerea acestui aspect este echivalentul intelegerii ca cu acea patrte din tine de 5%, numita si sinele interior, poti sa preiei controlul asupra intregii tale fiinte si sa o conduci, ca un parinte iubitor, spre starea de libertate interioara care te va situa in pozitia de cocreator al propriei existente.


Pozitivarea si afirmatiile pozitive sunt primele instrumente care ajuta la a atrage spre tine alt fel de ganduri ce, prin practica, te vor duce catre un alt mod de abordare al realitatii.


Eu sunt ceea ce sunt…


Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita