2 aprilie 2018

Cautam mereu diverse cai pntru a ajunge la anumite rezultate, dar mereu ramanem la nivelul enuntului si fara sa aprofundam declaram ca nu functioneaza, desi in adancul sufletului asteptam ca printr-o minune un miracol sa se intample.


Accesam diverse tehnici, din diverse metode, si speram ca ele sa ne imbunatateasca calitatea vietii. Apoi iesim si realitatea cunoscuta ne loveste. Alte ganduri si alte deceptii se adauga bagajului de convingeri pe care le avem.


Ar putea doar o tehnica, simpla, precum respiratia, sa ne duca in zona intelegerii? Oare ajunge sa inchizi ochii si sa iti imaginezi ceva, orice, si sa constati ca atunci cand ii deschizi s-a schimbat ceva? Te poate duce tehnica in zona realizarii a tot ceea ce este? Doar tehnica? Fara o setare si aliniere a gandurilor si emotiilor care guverneaza universul propriu?


Pe de alta parte, este suficient sa stii, sa cunosti, dar sa nu pui nimic in aplicare? 


Sunt unii care sustin ca da, ca ambele metode functioneaza si ca orice cale mai devreme sau mai tarziu te va duce catre tine.


Sau poate ca lucrurile trebuie imbinate cu maiestria de a invata, cu rabdare si cu anatomia energetica in dinamica functionarii intregii fiinte. 


Gandurile ce declanseaza reactiile emotionale si mentale, pot fi schimbate intai, apoi lasate la o parte, pentru ca sa inveti sa zbori.

Tehnici simple pentru ganduri simple, tehnici si mai simple pentru ganduri esentiale.


Dar inainte de a folosi tehnicile, intreaba-te. Intreaba-te mereu si nu lua nimic drept garantat, caci doar intrebarile te vor duce spre iluminarea interioara.


Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita iubire