Orice forma de ingrijorare este o piedica in manifestare si o baza solida a bucuriei de a trai aici si acum in totalitate.

Ne ingrijoram, cu buna stiinta pentru tot. Pentru ce va fi astazi, maine, peste 1 an, sau peste 100 de ani. Si prin asta nu facem decat sa creem piedici in calea a ceea ce vrem cu adevarat sa se intample, caci in loc sa fim constienti de fiecare moment in parte mintea noastra zboara catre ce va fi, ce-ar fi daca, dar daca, sau oare cum am sa rezolv asta.

Dar ne ingrijoram si fara stiinta noastra, pentru ca permitem egoului si programelor care il tin la putere sa ne fure puterea.

Prin acest mod de gandire am devenit experti in a ne incurca vietile si campioni intergalactici la prostie.

Ingrijorarea as spune ca este programul suport pentru neincredere, frica, tristete, suferinta, violenta, etc, si se manifesta ca un hot versat, de vise si putere.

Unul dintre canalele principale de alimentare este frica de moarte. Dar moartea nu este decat o schimbare, o trecere a constiintei dintr-un plan in altul, sau cel putin asa ar trebui sa ne obisnuim sa gandim.           Apoi este frica de boala, care este alimentata de frica de moarte, si care in proportie de 90% este rezultatul modului de gandire reflectat in trupul fizic.   Frica instinctuala de lucruri pe care nu le putem stapani si care ne pune tot timpul pe pilot automat, de unde apare si dorinta de a scapa, a te elibera, si care este un atavism pastrat in creierul reptilian, cu radacina in chakra de baza.         Toate celelalte frici, de ziua de maine, de plati, de relatii, de cariera, etc, sunt rezultatul combinarii intre frica de moarte si puternicele programe sociale.

Deci, ne ingrijoram pentru ca suntem programati sa o facem, acesta fiind modul in care in loc sa ne deschidem constiinta spre intelegerea cat mai profunda a existentei, obosim inainte de a ne trezi si murim inainte de a trai.

Fara a ne mai ingrijora inutil pentru ceea ce va fi, bazat pe ceea ce a fost, ar fi bine sa respiram adanc, sa fim constienti ca totul trece, sa fim bucurosi pentru tot ceea ce facem acum, sa multumim pentru ceea ce avem si sa fim recunoscatoti pentru ceea ce este.

Increderea in momentul prezent aduce lipsa de ingrijorare pentru ziua de maine.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire