Spatiul interior este acea zona ce se creeaza in interiorul nostru atunci cand incepem sa intelegem ca ceea ce suntem nu are legatura cu nimic altceva decat cu modul propriu de gandire.

Altfel spus, este zona ta cu tine insuti, este locul in care tu esti bine cu tine, in care nu mai poti fi atins de nimic din exterior, pentru ca acest cerc interior este de fapt invelisul exterior al culparii la suflet, sau sinele inalt, si este sacru.

Ceea ce gandesti te defineste profund si devine parte a realitatii cu care te identifici.

Cand parerile celorlalti, indiferent de cine sunt ceilalti, au putere modelatoare directa asupra ta, putem spune ca spatiul nostru interior nu exista. Nimeni de fapt nu te enerveaza, frustreaza, umileste, s a m d, ci doar tu te poti enerva pentru ca tu te identifici cu ceea ce spune celalalt despre tine. Daca cineva iti spune ca esti prost, tu chiar crezi?

Descopera cum esti tu de fapt dincolo de tipare, programe, credinte proprii sau colective, extrage-te din multime si incepe sa-ti construiesti propriul sistem de valori, cu ceea ce conteaza in esenta pentru tine si vei descoperi cum se intampla minunea de a te iubi pe tine. Este drumul catre sinele interior.

Este spatiul in care ai libertate totala, este spatiul de unde iti manifesti puterea, vointa, in care intelegi iubirea neconditionata si compasiunea, dar este si spatiul unde inveti sa-ti pui intrebarile in mod corect, unde te introspectezi, unde te ierti si ierti totul pentru a te putea bucura pe deplin de tot ceea ce este.

Este spatiul in care stringurile si atasamentele dispar pentru a te lasa sa intelegi ca poti, si chiar mai mult, ai dreptul de a zbura, experimenta si creea tot ceea ce crezi.

Suntem manipulabili atunci cand spatiul interior ne exista, dar si cand apar fisuri. Dar cum altfel am putea invata altfel decat din “greselile ” noastre …

Dar cand devenim autonomi, de fapt ne intoarcem la esenta a ceea ce am fost candva.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire