Daca te-ai ars cu ciorba nu sufla in iaurt, caci o faci degeaba.

Fiecare situatie din viata noastra a existat pentru ca noi sa putem ajunge la momentul unei transformari in constiinta si anume aceea in care intelegi ca piesele unui puzzle compun o imagine mult mai mare, uneori dincolo de ceea ce am putea noi sa ne imaginam.

Cand privesti in urma cu implicare nu faci decat sa te reimplici in ciorba fierbinte si te vei arde din nou. Pentru ca sa nu te mai arzi ar trebui sa schimbi macar modul de abordare si sa aduci in ecuatie si alti factori. Nu exista intamplare, exista sincronicitate. Deci absolut tot ceea ce ai trait si experimentat, face parte din acele piese de puzzle, al carui tablou nu il stii inca.

Cel mai simplu este sa te concentrezi pe modul in care se formeaza aceste piese, si cum conduc ele catre intelegerea si apoi sa ai incredere in tabloul mare. Oricum marginile tabloului se vor intinde la infinit, pentru ca intotdeauna exista ceva peste puterea noastra de intelegere momentana.

Daca insa din toate cele prin care ai trecut, alegi doar sa te inchizi in suferinta, sa iti cresti precautia, sa nu mai ai incredere, sa uiti de iubire si compasiune, si sa privesti viata doar prin prisma unei zemi fierbinti, atunci cu siguranta si iaurtul iti va aparea ca o ciorba gata sa te friga mereu.

Experientele trecute trebuie sa ramana in trecut, descarcate de toata incarcatura emotionala si incarcate cu iubire, ce daca ajuta poti sa o numesti intelegere, acceptare si iertare.

Ceea ce suntem astazi ar trebui sa fie suma iertarilor in iubire a tot ceea ce am fost, am facut si am experimentat.

Prezentul este trecutul si viitorul doar atunci cand incepi sa te joci acum si aici. Pe baza intelegerii lectiilor din trecut de care ma bucur in prezent, pot sa am increderea totala in deplinatatea fortelor mele pentru a face fata oricarei alte lectii pe care o mai am de inteles in aceasta viata. Care lectie si cum va fi sunt doar intrebari pe care ego le mai pune, ca sa-ti clatine puterea. Un raspuns posibil ar putea fi -nu stiu, nu ma intereseaza, caci tot ceea ce este important este aici si acum. E ca si cum m-as gandi ca maine o sa imi fie sete si as uita sa beau apa azi, caci sunt prea ingrijorat de setea de maine.

Si daca vrei iubire invata ca nu poti compara ciorba cu iaurtul. Tot ceea ce poti este sa le combini daca vrei…

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire