Intregul Univers, inclusiv cel fizic, este format din particule si subparticule, cu anumite caracteristici, ce se afla intr-o continua miscare si vibratie. Sunt 4 principii care guverneaza asocierea si transformarea particulelor, pe care noi le-am denumit in conformitate cu elementele familiare noua, foc, apa, aer si pamant.

Toate formele au fost si sunt create prin forta gandului, care are capacitatea de a supune moleculele, ce se vor asocia conform principiilor de functionare ale Universului si vor deveni forme, fizice, precum corpuri umane sau obiecte materiale, dar si non-fizice, precum sunt gandurile noastre sau diferite alte forme de energie, cunoscute sau mai putin cunoscute in planul fizic.

Gandurile sunt forme subtile de energie, ce plutesc prin Univers si pe care noi le atragem in functie de tiparele noastre energetice, ce vibrand intr-un anume fel vor atrage vibratii asemanatoare lor. Aceste forme subtile de energie, se invart prin planul astral, sau, in mod plastic, sa spunem in jurul planetei, de milioane de ani. Nucleul gandurilor este acelasi, difera doar forma de prezentare, invelisul, ce se actualizeaza in pas cu moda timpului terestru.

La nivel molecular corpul nostru fizic acumuleaza o anume cantitate de energie, care vibreaza dupa cum ii comanda forma gand. Si in ansamblul nostru corporal, atat fizic, cat si energetic, se gasesc tone de astfel de energii reziduale. Unele din ele vin pe calea ADN-ului si inmagazineaza in ele toata energiile ( actiuni si ganduri) pe care toti stramosii nostri le-au folosit, si altele vin pe calea subconstientului unde se manifesta toate energiile pe care noi le-am experimentat in toate existentele trecute pe de o parte, iar pe cealalta parte sunt toate energiile pe care le experimentam in aceasta viata. Aceasta este o foarte schematica prezentare a anatomiei energetoce moleculare.

Pentru ca fiecare dintre noi este unic in modul de alcatuire al retetei energetice, fiecare dintre noi va manifesta in aceasta viata un anumit numar de tipare energetice, functie de Legile Universului, ce ne vor da ceea ce numim actuala existenta.

Dar asta nu inseamna ca in fiecare dintre noi nu se afla intreaga informatie energetica din intregul Univers.

Si pentru ca toti suntem interconectati la nivel de campuri energetice, pentru ca totul este doar energie in miscare, chiar daca nu manifestam in corpul fizic problemele altora, asta nu inseamna ca ele nu exista si in noi.

Vindecarile adevarate se produc atunci cand de fapt io vindec in mine aspectele pe care le manifesti tu. Chiar daca nu le manifest, ele sunt in mine, iar cand fac o vindecare in mod constient, de fapt inchid in mine toate acele procese reziduale, care prin faptul ca exist si produc vibratii in fiecare secunda, se activeaza si manifesta in tine.

IMI PARE RAU

TE ROG SA MA IERTI

ITI MULTUMESC

TE IUBESC

Aceasta mantra este cea care cand este folosita cu intentie si dirijata in deplina constienta, va implini exact procesul de vindecare de care vorbeam mai sus. Deschide canalele, curata informatia, inchide procesele si imbraca totul in cea maibinalta forma energetica si anume aceea a iubirii hristice.

Constientizare, curatare, echilibrare, iubire.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire