Se spune despre incantatia AUM ca este sunetul primordial al Universului. Sunetul este de fapt vibratie, AUM fiind modul in care putem intra in acord cu vibratia Universului si este un mod de a ne alinia campurile energetice, dar si un mod de a ne ridica vibratia corpului fizic rapid.

AUM nu este acelasi lucru cu OM, desi multi au aceasta convingere, OM fiind o cu totul alta vibratie, minunata, dar care activeaza o alta zona specifica vibrationala. Fiecare zona energetica poate fi activata in parte prin folosirea unei alte incantatii, AUM, corespunzator chakrei coroana, are capacitatea de a conecta toate aceste zone, de a le alinia si de a le proiecta in afara noastra sub forma de unde compacte, circulare ce nu numai ridica vibratia generala a intregului, dar au capacitatea de a curata intregul spatiu al locului in care suntem si de a creea canale curate de comunicare.

Incantarea se face prin deschiderea larga a gurii si lasarea lui A sa iasa din strafundul fiintei. Nu din gat si nu pe o tonalitate inalta ce provine din zona capului. Mentinerea lui A ar trebui tinuta pana cand se va resimti ca intregul abdomen a intrat in rezonanta. U si M nu se pronunta, ci ele se formeaza prin inchiderea treptata a gurii. Intensitatea sunetului trebuie sa fie aceeasi in toate cele trei stadii. Durata fiecarui sunet in parte este corespunzatoare cu rapiditatea de a intra in vibratie a fiecarei zone in parte: abdomen (A), torace (U), cap ( M). Armonia sunetului vine prin repetabilitate, pentru care fiecare isi fixeaza propriul tempo. Vibratia se poate obtine chiar si atunci cand sunetul nu este emis la intensitate maxima, adica se poate “canta” si cu voce mai inceata atunci cand nu vrem sa trezim vecinii. Este recomandat ca Aum sa fie intonat de cel putin 21 de ori intr-o sesiune.

Incantarea lui AUM, te va proiecta intr-o zona de rezonanta ce cu timpul vei incepe sa o auzi cum reverbereaza mult timp dupa ce te opresti si este bine sa ramai in liniste ascultand aceasta reverberatie cu care in timp te vei simti una.

Cand AUM s-a format in interiorul tau, si asta inseamna cam 3 luni de practica fara intrerupere, poate fi activat si prin gand, atunci cand simti ca nivelul vibrational iti este scazut, sau ca esti intr-o forma de negativitate care nu te ajuta. Forma gand de activare se face prin rostirea afirmatiei “I0 sunt AUM, sunt ceea ce sunt” si prin simtirea in interior a vibratiei deja cunoscute, pe care o poti reverbera cat de mult doresti. In mod normal, zambetul ar trebui sa iti apara pe buze.

Amin sau Amun sunt de fapt derivate ale lui AUM, probabil deformate de pronuntari diferite. Asa ca orice afirmatie pe care o faci, daca o inchei cu cuvantul AUM va avea viteza de a o propaga in Univers, insotita de vibratia reverberatoare necesara.

AUM

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire