Nu este treaba mea sa stiu ce este in capul tau. Si nu este treaba nimanui sa isi iroseasca energia in a ghici si presupune ce gandeste celalalt.

Pentru ca ne place sa traim complicat, gandim complicat si viceversa.

Secretul pentru o relationare buna, consta intr-o comunicare clara, limpede si foarte directa.

De fiecare data cand ai impresia ca stii ce vrea celalalt, macar fa-ti un serviciu si intreaba-l. Daca reusesti sa pui intrebarea corect, s-ar putea sa primesti raspunsul pe masura. Cum intelegi tu raspunsul insa, este doar treaba ta, caci nimeni nu poate fi raspunzator pentru ceea ce gandesti tu.

Ce este inauntrul nostru ar trebui sa ramana acolo, mai ales daca nu stii inca sa comunici. Inauntru se afla universul propriu, format din ganduri, programe, tipare si bineinteles ego si nenumeroase asteptari. Ni se pare normal ca celalalt sa gandeasca ca noi, sau sa se comporte asa cum asteptam noi sa o faca. Dar de cele mai multe ori nu se intampla asa, iar noi percepem totul ca pe un afront personal si, pentru ca ne simtim jigniti, infruntati, dezamagiti, dezvoltam o serie intreaga de manifestari, care ne vor afecta in primul rand pe noi insine.

Ca urmare se va intari convingerea de separatie si vom pune inca o caramida la zidul in spatele caruia ne ascundem si unde avem impresia ca suntem in siguranta.

Cand intr-o relatie, de orice fel ar fi ea, zidurile sunt complet ridicate, comunicarea nu mai este posibila. Din spatele zidurilor nici nu te aude nimeni, nici nu mai auzi pe nimeni. Cel mai rau insa este ca nu mai comunici nici tu cu tine, sau cu Universul. Urechile se astupa, canalul inimii se infunda, si toate energiile benefice nu mai pot alimenta corpul tau energetic. Treci pe propria energie. Dar cat poate rezista bateria interna? Mai devreme sau mai tarziu, avaria se va manifesta direct in corpul fizic, si te vei simti mai intai vlaguit, apoi se instaleaza oboseala cronica, apoi usa este deschisa catre rezervele secrete din corpul fizic si boala isi va face aparitia.

Iata cum dintr-o simpla comunicare eronata, intregul nostru sistem poate ajunge sa dea rateuri. Iar daca acest lucru se intampla pe mai multe planuri ( caci o belea nu vine niciodata singura), vom avea in curand o intreaga gama de manifestari fizice, ce se vor agrava in lipsa energiei divine.

Atata timp gandim pentru ceilalti lasam deschisa usa consumului energetic propriu.

Daca insa io iti comunic ceva cu iubire, iar tu alegi sa interpretezi ceea ce spun de fapt, conform asteptarilor tale, o faci pe bateriile tale, caci io nu ti-am transmis nici ura, nici rautate, nici alte ganduri ascunse. Pentru asta este important ca gandurile noastre sa se pastreze in permanenta intr-o zona de lumina, asa cum ne place sa o numim. Sa invatam sa nu mai avem ganduri ascunse, sau secrete, sau sentimente care sa iti scada vibratia, ci sa spunem lucrurilor pe nume, simplu si frumos.

Toate dramele vin dintr-o neintelegere.

Daca cei din jurul nostru nu vor incepe sa inteleaga ca ceea ce spui este adevarul tau, atunci nu trebuie sa te simti vinovat pentru ca inima ta stie ca nu ai gresit cu nimic. Nu lasa mintea sa iti controleze inima, ci cauta sa iti deschizi canalul dintre minte si inima si atunci vei simti cu mintea si vei judeca cu inima.

Si ar mai fi important sa nu uitam niciodata ca fiecare are propriile batalii de dus, ca fiecare are propriile necazuri, ganduri ce pentru el sunt importante, si ca fiecare are propriul mod de a face fata la tot ceea ce se intampla. Nimeni nu are nevoie de o judecata in plus, caci suntem oricum experti la a ne judeca singuri, fie in mod constient, fie in mod inconstient.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire