Atunci cand mintile se satura de cuvinte, inimile vorbesc.

Si cand inimile vorbesc, cuvintele sunt de prisos.

Dar ca sa poti sa intelegi, sau chiar sa experimentezi un astfel de limbaj, trebuie sa intelegi ca mintea si corpul nu sunt decat instrumente, ce pot fi manipulate si controlate, nu numai din afara, ci si din interior. In exterior este o lume intreaga, in care fiecare are interesele lui si fiecare incearca sa supravietuiasca asa cum poate mai bine. Nu putem controla ceea ce se intampla in exteriorul nostru. Nimeni nu poate in totalitate, caci natura imprevizibila a fapturii umane, uneori este schimbatoare, dar si surprinzatoare.

Tot ceea ce putem incerca sa controlam, este in interiorul nostru. Si pentru asta trebuie inteles inca de la inceput ca suntem mai mult decat corpul nostru si mult mai mult decat credem noi ca suntem. Dar suntem responsabili pentru tot ceea ce se intampla, in noi, cu noi si in jurul nostru, caci desi nu le vedem cu ochiul liber, suntem toti interconectati intre noi, cu Planeta, dar si cu intregul Univers.

Suntem fabricati din praf de stele, asa cum frumos se spune, si avem aceeasi compozitie chimica cu tot ceea ce se gaseste in Univers. Suntem supusi acelorasi reguli de functionare precum Planeta din care provin corpurile omenesti. Combinatii atomice ale acelorasi elemente, in retete diferite au dus la biodiversitatea planetara. Tocmai prin aceste elemente suntem interconectati, caci fiecare atom din corpul nostru rezoneaza cu toti ceilalti atomi de acelasi fel din jurul nostru, dar si cu toti ceilalti atomi de acelasi fel ce intra in alcatuirea planetei, lunii, intregului sistem solar, Universului. Si cel mai simplu de inteles este principiul apei. Apa, unul din elementele necesare vietii, ce se gaseste in 3 forme de manifestare – solid, lichid si gazos- se regaseste in tot, chiar si in alcatuirea pietrelor. Ciclurile de miscare ale apei sunt reglementate de fazele lunii. Miscarea apei produce oxigenul. Corpurile noastre, si nu numai, au in alcatuire peste 70% apa, apa ce se supune aceluiasi proces dictat de luna. Deci cand apa se misca in natura, ea se misca si in interiorul nostru, fie ca suntem in mijlocul naturii, fie ca suntem bine ascunsi in spatele unui birou.

Legea rezonantei face ca fiecare element din corpurile noastre sa rezoneze cu toate elementele de pe planeta.

Daca oamenii ar fi constienti de puterea pe care o au, ar putea muta muntii din loc, doar cu puterea gandului.

Cand energia iubirii este declansata, vibratia intregului corp se modifica, transmuta elementele si creeaza campuri imense electromagnetice, ce pot supune nu numai materia, dar deschid portaluri catre zone subtile ce depasesc, inca, pentru moment, granitele intelegerii.

Limbajul inimii este limbajul armoniei, al intelegerii, al intrajutorarii, al comunicarii adevarate, al depasirii conditiei de muritor, al opririi karmei si al libertatii absolute de reintegrare in Universul lui Dumnezeu.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire.