Spiritualitatea inseamna intalegerea importantei experientei acestei vieti. Si totul incepe in minte. Depinde doar de fiecare in parte sa gaseasca cel mai bun drum pentru el, caci posibilitatile sunt infinite.

Corpul fizic si viata pe Pamant, sunt o lectie pe care toti oamenii o vor intelege, atunci cand va veni acel moment. Daca vreti sa intelegeti mai mult, ar fi necesar sa nu va mai lasati controlati de viata, de ceea ce se intampla in jur, de sentimente si de emotii. Trebuie sa preluati controlul asupra mintii, personalitatii, sinelui inferior, sau subconstientului, asupra a tot ceea ce ar putea sa influenteze negativ experienta vietii.

Daca vrei sa il gasesti pe Dumnezeu, nu il cauta in afara, caci desi este in tot si in toate, experimentarea incepe in interiorul fiecaruia. Si Dumnezeu nu este un roller coaster de emotii si judecati. Vartejul emotional in care sunt oamenii implicati, poate fi oprit prin forta proprie a gandului.

Dumnezeu nu este placere, dorinta, judecata, acuzatii, ura, violenta, toate acestea insa se gasesc in om, ca manifestare a egoului, ce a aparut din lipsa de conexiune cu lumea spirituala, cu sufletul propriu, sau cu prezenta Eu sunt, care este nivelul monadic al anatomiei spiritului.

Pe Dumnezeu nu il chemi doar cand ai nevoie si nici nu il invoci doar in ritualuri sofisticate. Dumnezeu nu sta la coada intereselor tale cotidiene, si nici nu il poti lasa pe mai tarziu, caci ai intai de rezolvat ceva problene.

Indiferent de cat iti place tie sa fii prins in diverse activitati cotidiene, ce iti creeaza iluzia unei vieti pline, care poate sa iti placa sau nu, atata vreme cat nu vei deveni constient ca nimic nu este al tau, ca nimic nu dureaza, sau ca nimic nu te poate face sa te simti mai bine, desi uneori te minti singur ca ti-e bine, nu vei incepe sa il intelegi pe Dumnezeu.

Cand spun Dumnezeu, ma refer la cea mai mare energie creatoare, feminin si masculin intr-unul singur, unde totul incepe si unde totul exista, sau la Univers. Restul sunt doar manifestari, mai mult sau mai putin personificate, ale tuturor aspectelor gandirii umane.

Deci ca sa intelegi, Dumnezeu este in tine si este una cu tine, Tatal si Fiul in fiecare din noi, dar trebuie sa il gasesti in interiorul tau. Abia apoi poti sa il vezi in tot ceea ce este. Si pentru asta trebuie sa vrei sa il gasesti si sa pastrezi aceasta vrere in primul plan al gandirii tale in orice moment, indiferent de ceea ce faci sau de locul in care esti.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire