Totul este energie, ce are o anumita vibratie, la o anumita frecventa.

Oamenii, si nu numai, emit vibratii in fiecare secunda, cu fiecare bataie a inimii, asa cum produc energie la nivelul fiecarei celule a corpului. Acesta este campul electro-magnetic al inimii.

Mai sunt si alte vibratii, la nivelul creierului. Dar cum creierul are doua emisfere, nu e gresit sa ne gandim ca exista 2 fluxuri electro-magnetice, ce strabat intregul corp fizic. Corpul fizic este inconjurat de corpul eteric, si toate aceste fluxuri se invart in jur, strabatand campurile si determinand chiar calitatea vietii in sine.

Prima mare Lege a Universului spune ca Universul este mental. Asta inseamna ca se supune unei forte, forta ce se afla in mintea noastra.

Ceea ce gandesti deci, nu numai ce simti, va determina nivelul vibrational. Cu cat intelegi si simti mai mult, cu atata se deschide constiinta, formele gand vor fi fluide si campul electro-magnetic al inimii va intra in rezonanta cu campul electro-magnetic al mintii, se vor armoniza si atunci Cuvantul devine cel care va materializa gandul.

Vibratia ta reberbereaza si va rezona cu o alta vibratie asemanatoare. Cata vreme vibratiile rezoneaza la fel va exista compatibilitate. Dar cand vibratia creste sau scade chiar cu o miime, totu se modifica. Depinde doar de tine sa vrei sa poti, pentru ca atunci cand tu reusesti sa iti cresti vibratis, nici macar nu va trebui sa faci nimic. Universul are modul lui de a aranja totul, atata timp cat nu ii stai in cale cu gandurile tale.

Toata suflarea simte vibratiile, si cum este si firesc, se comporta ca atare. Regnul animal, dar si cel vegetal, sunt sensibile la aceste vibratii si reactioneaza pe masura. Nu raspund, pentru ca nivelul lor de constiinta inca nu a ajuns la stadiul de dezvoltare necesar si nu gandesc. Tocmai de aceea se cere sa identificati in voi aceasta natura animalica, primara, instinctiva, si sa invatati sa o stapaniti, sa o supuneti.

Pana si regnul mineral reactioneaza la vibratii si poate prelua ceea ce i se cere, dar le amplifica indiferent daca sunt pozitive sau nu. Asa ca mare atentie la cristale si metale, caci nu fac doar “bine”, ele neavand constiinta, emit ceea ce gasesc.

Ca fiinte umane, sinele interior poate fi educat si adus la stadiul de a discerne, pentru ca mai apoi sa poata prelua controlul. Atunci vibratia poate fi condusa catre zonele inalte ale constiintei, pana in momentul in care maestrii, ingerii si entitatile benefice de lumina si iubire iti vor arata calea, karma se va arde, si procesul de ascensionare se va initia.

Armonia, echilbrul interior, gandirea pozitiva, dar si intelegerea profunda a lucrurilor , te vor duce spre deschiderea constintei si implicit catre trezirea (reinvierea), intr- o alta lume, pe care nu vei intelege cum de nu ai vazut-o pana acum.

Orice gand, cat de mic, iti scade vibratia, pentru ca declanseaza o emotie, ce va veni ca reactie dintr-un anume program ce se afla amprentat in corpurile tale subtile.

Toate acestea se invata, cu multa vointa, dorinta si exercitiu. Nimeni nu le poate face pentru tine. Si nimeni nici nu ar trebui sa vrea sa intre in campurile tale, atata vreme cat nu este purificat si daca nu ii ceri.

Creste-ti vibratia cu ganduri de iubire, pace, intelegere, opreste-te din a judeca pe fratele tau, priveste totul cu ochi de copil si invata sa te bucuri. Doar asa, pentru ca ai putea sa o faci. Mediteaza mai mult si roaga-te ca Imparatia Cerului sa se deschida. Si cu siguranta se va deschide cand vei avea curajul sa bati destul de tare si de hotarat. Nimeni nu este lasat sa zaboveasca la poarta, in afara celor care nu vor sa invete Calea. Dar si pentru aceia va veni o zi.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire