Este o perioada in care sunt activate puternice energii de transformare si Divinul Feminin (apa) poate creea neplaceri printre oameni, in toate aspectele vietii de pe Pamant.

Fortele apei sunt eliberate acum din grile de vibratie inalta, tocmai pentru a declansa in oameni schimbari si curatari profunde.

Aceasta activare a Divinului Feminin, nu mai este o optiune, caci ea oricum isi va face loc in constiinte, acest lucru provocand conflicte de toate felurile. Pentru a diminua din efectele ce se produc la nivelul tuturor corpurilor energetice, precum si la nivelul constiintei, sunt necesari cativa pasi, indiferent de elementul predominant al zodiei fiecaruia.

In primul rand trebuie dat acceptul ca aceasta minunata forta sa nu mai lucreze in opozitie cu gandurile.

In al doilea rand trebuie sa devi constient ca cu cat esti mai negativ in gandire, cu atat vei simti mai intens transformarile.

De mii de ani omenirea s-a debalansat intr-o masculinitate negativa, in Ego negativ si in violenta. Universul insa acum reechilibreaza si a deschis zagazurile Divinului Feminin.

Cel mai greu va fi pentru barbatii ce nu sunt echilibrati intre masculin-feminin. Indrumarile sunt ca cei care sunt inclinati spre ” tipul macho” sa invete sa iubeasca, sa lase agresivitatea, sa renunte la a-si impune vointa prin dominatia fizica si sa uite de manipulare. Pentru cei care sunt prea putin activati in masculinitate, sfatul este sa invete sa sa isi asume, sa invete sa protejeze, sa isi trezeasca ” vanatorul” la nivelul corpului fizic pentru a invata placerea jocului.

Pentru femei, maestrii cer doar cuplarea la energia apei, caci restul va veni aproape de la sine.

Toata lumea insa va simti o vulnerabilitate crescuta, ce se va manifesta prin agresivitate. Dar ce poate fi mai minunat decat sa ai puterea de a-ti arata vulnerabilitatea? Este cea mai mare dovada de curaj, care te va conduce catre daramarea zidurilor interioare si la o comunicare fara dorinta de a te mai ascunde.

Meditatie de cuplare la Principiul Apei:

Inchide ochii si goleste-ti mintea de ganduri

Invoca si cere, cu ajutorul Maestrilor si direct de la Dumnezeu, activarea principiului apei in intreaga ta fiinta

Lasa apoi apa sa coboare prin fata si sa urce prin spate.

In timp ce apa circula in tine, incepe sa eliberezi orice gand, orice emotie, orice situatie, orice problema, pe rand in aceasta energie a apei. Adu gamdul in fata ta si apoi vizualizeaza cum este absorbit in apa si dispare. Apoi treci la urmatorul gand. Poti elibera si durerile, sau bolile din corpul fizic.

In momentul in care nu vei mai opune rezistenta si vei elbera in energia apei toate formele de negativitate, vei simti in interior o usurare, iar linistea sufleteasca se va instala, impreuna cu o stare de bine.

Nu exista un timp anume, fiecare poate sta cat vrea, recomandat este insa ca eliberarea gandurilor sa vina din minte! Prin vointa proprie, elibereaz, aici si acum orice forma a Ego-ului negativ, precum si toate tiparele si programele din care acestea provin.

Poti conduce apoi apa catre toate zonele din corp, pe care vrei sa le cureti.

Pe planeta sunt declansate toate fortele apei, si ele vor produce schimbari majore in toate sistemele in care functioneaza societatea, la nivel de individ, dar si la nivel de constiinta colectiva.

S-ar putea sa asistam la valuri de violenta crescuta, ce vin tocmai din razboiul dintre Ego si Divinul Feminin si Masculin, din lipsa de iubire neconditionata, din lipsa compasiunii, din lipsa intelegerii.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea.

De la mine pentru tine cu infinita iubire