Momentul prezent este iubire. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa vrei sa il constientizezi. Daca il constientizezi corect, esti in iubire si devi una cu ea. Daca inca nu ti-a iesit, esti inca in cautare.

Ca sa poti insa sa gasesti iubirea, trebuie sa o cauti. Sa vrei sa o intelegi, sa o simti, sa o experimentezi. Si nu are nici o legatura cu intregul sistem de conditionari ce provine din mentalul colectiv, pe care oamenii il numesc iubire. Nu are legatura cu corpul fizic sau cu mintea, desi atunci cand se intampla se va manifesta in toate planurile, si poate in toate dimensiunile.

Spuneam ca inceputul este prin determinarea dorita de a intelege intai conceptul. Cred ca nu poti experimenta ceea ce nu intelegi. Si daca acest lucru se intampla, fara sustinerea unei minti educate, se va produce fenomenul de recadere, de unde va fi mult mai dificil sa razbati. Pentru ca se va adauga frustrarea pierderii a ceea ce nu ai avut, dar ti-a fost indus, a neputintei, a sentimentului nonvalorii, a comparatiei, etc, si te va proiecta intr-o zona vibrationala joasa bazata pe violenta, nemultumire si frica.

Cand setarea interioara devine o preocupare principala, poti incepe sa privesti in jur cu gandul ca tot ceea ce te inconjoara este iubirea divina, manifestata in diverse forme. Dumnezeu este in tot si toate, in lucruri, in fiinte, in plante, in oameni, in pamant, in aer, in foc sau in vant. Si daca este in tot ceea ce este in jurul tau, inseamna ca este si in tine. Invata sa privesti totul prin ochii Dumnezeului din tine, cu iubirea ce este in tine, cu care ai fost creeat si cu care creezi la randul tau.

In intruparea fizica ai posibilitatea, daca traiesti prezentul, sa descoperi ca aceeasi materie este in intregul Univers, in diverse combinatii si forme de manifestare. Nu te mai considera diferit si renunta la a te privi pe tine separat de celalalt. Ceea ce simti in interiorul tau este acelasi lucru pe care il simte si celalalt, chiar daca se manifesta diferit. Suntem toti la fel, provenim din acelasi Univers, traim pe aceeasi Planeta, chiar daca de atata amar de ani politica de separare a creeat entitati iluzorii, cum ar fi tarile, natiunile, religiile si altele.

Poate cel mai greu lucru este sa il privesi pe celalalt ca pe tine insuti, dar macar incearca. Doreste-ti asta. Si spune-ti ca celalalt esti tu in alta forma de manifestare. In toti exista dualitatea si in toti se manifesta lumina si intunericul. Dar invata sa privesti obiectiv, cu intelepciune, cu acceptare si intelegere, nu cu negare. Cata vreme nu vei echilibra toate aspectele, ele se vor manifesta polarizat, atat in tine, cat si in interiorul tau

Binele si raul sunt concepte ce se pot balansa pentru gasirea echilibrului. Iubirea tasneste cand echilibrul este atins. Si acest lucru se intampla la nivelul fiecarei forme gand, la nivelul tuturor formelor personalitatii, sau chiar la nivelul corpului fizic.

Fa-ti un tel din a gasi iubirea si te vei trezi intr-o dimineata privind in jur si intrebandu-te: – Oare cum am trait pana acum fara sa vad ?

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire