Se spune ca in Universul lui Dumnezeu exista, printre multe altele, 7 raze principale ce ne guverneaza.

Referitor la oameni, aceste raze sunt cele care determina personalitatea, caracterul, tipul de constiinta, dar si directia pe care o vei avea in viata.

Raza numarul 1, este raza rosie, raza puterii si a actiunii directe, este raza conducatorilor si a liderilor, a celor care fac ca lucrurile se intample. Ceea ce ar trebui sa faca cei ce se afla sub influenta acestei raze, este sa isi foloseasca puterea personala in slujba lui Dumnezeu si a iubirii neconditionate si invatarea smereniei in fata lui Dumnezeu, nu cedarea ei in fata vointei Egoului negativ, precum si renuntarea la mandrie, orgoliu, ambitie prosteasca, manipulare, violenta, furie, aroganta sau incapatanare. Trebuie sa invete sa se stapaneasca, si sa dobandeasca tandretea, modestia, toleranta, rabdarea si compasiunea.

Raza 2, raza albastra a iubirii si intelepciunii. Cei nascuti sub influenta aceastei raze au menirea de a aduce si imprastia in jurul lor iubirea neconditionata, hristica, si intelepciunea divina. Iubirea conditionata, sentimentalismul, emfatismul, mentalismul, lipsa discernamantului, autocontrolului, frica excesiva, timiditatea sau indiferenta si detasarea fata de ceilalti, sintul inferioritatii si incapacitatea de adaptare, sunt o parte din aspectele Egoului negativ, ce trebuie dominate.

Raza galbena, este raza inteligentei active, creative si a intelepciunii de a actiona in planul fizic si spiritual simultan. Intelectualizarea excesiva, judecarea, mandria intelectuala, egoismul, criticismul, precum si lipsa integrarii corecte a sentimentelor si emotiilor, fac ca aceste persoane sa fie conduse de minte. Trebuie sa invete sa fie propriul lor stapan, sa renunte la planificari excesive, la preocuparea continua de a face bani folosind viciile practicilor Egoului negativ, bazat pe concurenta si nu pe cooperare, pentru a deveni o persoana activa, cu viziune inteleapta aspura tuturor aspectelor vietii si un maestru in arta comunicarii.

Raza 4, raza verde a armoniei prin conflict. Sunt cei care au ca misiune crearea armoniei si unitatii, in general prin intermediul artelor si difuzarea la nivel planetar a frumusetii Universului lui Dumnezeu. Aspectele conflictuale ce apar in interiorul celor guvernati de aceasta raza, vin din dezechilibrele provocate de Ego, prin razboiul interior intre minte si inima, conflict ce va strabate in exterior si va face ca tensiunile interioare sa se manifeste si in afara. Este metoda pric care cei mai multi oameni ajung la intelegere si la intelepciune. Conflictul genereaza in final armonia.

Raza 5, raza oranj, este raza stiintei si cunoasterii. Este raza prin care are loc progresul stiintific si tehnic, in toate domeniile de activitate. Ceea ce trebuie sa invete cei aflati sub aceasta raza, sunt respectul, devotamentul, compasiunea, iertarea, iubirea si deschiderea mintii catre toate posibilitatile pe care le ofera Universul lui Dumnezeu.

Raza 6, raza indigo, raza devotiunii. Sunt cei care au venit pentru a schimba vechiul cu noul, a transforma gandirile de tip vechi, a normelor, a dogmelor, a riturilor, a tiparelor si programelor, a limitelor de orice fel, dar si pentru a unifica stiinta cu religia, cu Dumnezeu. Capcanele acestor personalitati sunt fanatismul dogmatic si religios, idealismul, intransigenta, sau respectarea exclusivista a unor tipare, a vechiului, a unei perfectiuni induse prin educatie. Trebuie sa invete iubirea, compasiunea, puterea, seninatea sau echilibrul pentru a facilita canalizarea energiilor Universului lui Dumnezeu.

A 7 -a raza, raza violet, este raza ordinii si a magiei ceremoniale. Sunt cei care au misiunea de a integra toate formele de invatatura spirituala si ascensionare ale Maestrilor, in toleranta, iubire, compasiune, modestie si gentiletii. Aspectele inferioare ce se manifesta sunt fascinatia magiei, a puterilor subterane, a teoriilor conspiratiei, a sexualitatii si corpului fizic, a superficialitatii in cunoastere, a lipsei de verticalitate, a imposibilitatii de a privi in totalitate frumusetea creatiei ca intreg si modul ei de manifestare.

Toate aceste raze se leaga la fiecare fiinta in parte, ele conlucrand in mai multe aspecte ale personalitatii. Toti avem cate ceva din fiecare raza, in mod mai pregnant sau mai putin, functie de lectiile si menirea personala. Daca esti venit pe o anumita raza, normal ca caracteristicile acelei raze se vor manifesta preponderent in viata ta. Asa ca nu-l mai judeca pe celalalt, caci poate el are alta misiune monadica si personala, deci va avea un alt mod de a face lucrurile.

Lucreaza asupa ta, caci stiinta razelor este una dintre cele mai frumoase cai de a te descoperi pe tine si de a-ti incepe ascensionarea. Daca doresti informatii suplimentare, lasa mesaj

Toate sunt minunate si in final toate te vor conduce spre invatarea mofalitatii de a stapani natura inferioara, pentru a deveni o fiinta intreaga, puternica si in deplinatatea fortelor de a lua decizii pentru tine si pentru ceilalti.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire