“Nu exista nimic sanatos in incercarea de a te adapta la o societate profund bolnava”, spunea Jiddu Krishnamurti, si totusi, acesta pare a fi tot ceea ce ti-ai dori mai mult.

Reguli, reguli, reguli, si apoi reguli si regulamente pentru reglementarea regulilor, si daca cumva ai calcat pe linie, se activeaza celelalte reguli care te vor pedepsi si te vor face sa te simti vinovat, neinteles, neiubit si bineinteles neacceptat.

Exista sabloane pe care societatea le-a creeat si cu care masoara vietile tuturora. Si pe noi ne invata sa facem la fel, la randul nostru. Trebuie sa arati intr-un anume fel, sa te imbraci dupa moda, sa vorbesti si sa muncesti intr-un anume mod, sa ai o familie care trebuie sa fie perfecta, sa mananci anumite lucruri, si asa mai departe, si pana la cele mai mici detalii viata iti este programata de setarile societatii. Nici un aspect al vietii nu scapa de sub rigoarea a ceea ce trebuie sa faci, normal functie de locul pe care il ocupi in societate.

Amuzant este ca exista si sabloane pentru cum trebuie sa gandesti, astfel ca nu mai este nevoie sa iti folosesti dotarea standard de la Dumnezeu, ci ajunge doar sa stai intr-un loc, care si acesta este prestabilit, si sa lasi mintea inferioara sa lucreze. Oricum este pe pilot automat si oricum ea, mintea inferioara, danseaza dupa muzica hipnotica a celor care ti-o canta.

Ca fapt divers, caci stiu ca aceste amanunte, desi esentiale, plictisesc (oare de ce? ), aceasta asa numita minte inferioara este localizata in abdomen si foloseste toate aspectele de joasa vibratie ale primelor 3 chakre. Celelalte aspecte sunt adormite, asa cum adormite sunt si celelalte 4 chakre aproape in intregime. Ele functioneaza doar ca sa te dezechilibreze mai mult si pentru a te conduce pe diverse cai in suferinta, incet, pana la ultimul drum. Caci doar nu mai exista nimic dupa moarte … sau nu?

Toata aceasta matrita sociala, ce isi are o parte din radacini chiar si in ADN, si pe care prin urmare o preiei incepand cu viata intrauterina, este cea careia ii datorezi “frumoasa ” existenta pe care o ai. Ea este cea care te face sa muncesti pana la epuizare pentru a intretine un anumit standard de viata, ea te tine departe de tot ceea ce ai putea face daca ai fii liber sa gandesti cu cealalta minte care se activeaza odata cu constiinta, in procesul numit constientizare, sau trezire. Mintea inalta, superioara, este de fapt mintea constiintei trezite.

Nu este usor sa te eliberezi de toate programarile, setarile, stringurile, ementalii, influentele negative, algoritmii si toate cate sunt, si sunt atat de multe, vizibile si mai putin vizibile.

Dar daca ai incepe sa fii constient ca singurul lucru pe care il poti schimba este propria persona, si ca munca se duce interiorul tau, nu in vietile celorlalti, indiferent de cine sunt ceilalti, ai facut deja un mare salt catre a te cunoaste pe tine insuti.

Apoi invata sa ceri ajutor, acolo unde crezi ca ai nevoie, si daca chiar ai nevoie ajutorul va veni imediat. Este un Univers intreg de lumina si iubire, Universul lui Dumnezeu, care asteapta chemarea. Dar ai grija din ce chakra faci chemarea, cu ce intentii si cu ce vibratie, caci s-ar putea sa intrii pe frecventa gresita si sa trebuiasca apoi sa te cureti de si mai multe implanturi decat ai deja.

In Universul lui Dumnezeu nu exista judecata, frica, ura, nervi, agitatie, separatie, egoism, sau violenta.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire