Politetea, in afara celor cunoscute, are mult mai multe aspecte, care nu mai tin de regulile de conduita sociale, ci se duc in exact acele zone in care esueaza lamentabil majoritatea populatiei.

In primul rand este vorba despre a-ti iubi aproapele. Stiu ca aproape nimeni nu intelege conceptul, dar pe scurt este despre a realiza ca totul provine din aceeasi energie, ce capata forme diferite, functie de vibratia si frecventa la care functioneaza. Incearca sa-l privest pe celalalt ca pe o alta forma de manifestare a ta. Toti suntem la fel, dar avem forme diferite. Si daca celalalt esti tot tu, respecta-l ca pe tine insuti, chiar daca si acest concept este practic utopic pentru toata lumea. Macar priveste-l ca pe o alta versiune a ta. Dumnezeu exista in fiecare.

Politetea inseamna control. Controlul pe care ar trebui sa invete toti oamenii sa il exercite asupra propriei persoane. Invata sa iti controlezi gandurile, identificand sursa din care provin. Este cel mai dificil lucru de realizat, pentru ca nimeni nu doreste sa-si priveasca adevarata fata si aplica tot soiul de filtre care deformeaza propria imagine. Dar pana nu vei reusi sa te vezi pe tine cel care esti, in adevarata hidosenie a aspectului interior, cu toate defectele pe care refuzi sa le vezi la tine si le vezi doar in jurul tau, nu vei putea sa incepi sa te cureti si sa te auto-corectezi, pentru a ajunge la frumusetea chipului lui Dumnezeu. Suntem creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, dar ca sa gasesti acel chip trebuie sa renunti la toate mastile personalitatii.

Politetea inseamna pace. Pacea interioara, pacea mintii, pacea care se instaleaza atunci cand renunti la lupta cu morile de vant si la a scoate sabia pentru cauze inutile. Cine scoate sabia, de sabie va pieri. Si asta este Legea Karmica, sau a Cauzei si Efectului. Exista si lupte nobile, dar au legatura doar cu razboaiele pe care trebuie sa le porti in interior, pentru a distruge cele 7 sigilii si a reinstaura Regatul Cerului in tine. Caci in tine va veni Mantuitorul. Distruge fiara care te tine prizonier si ridica-te deasupra conditiei animalice pentru a-ti ocupa locul cuvenit la masa celor drepti.

Si nu in ultimul rand, politetea inseamna IUBIRE. Si nu ma refer la sentimente amalgamate de minti suferinde, ci la Energia Hristica la care poti accede, tocmai pentru ca Iisus si Maestrii au deschis aceasta cale, pe care daca vrei gandeste-o ca pe un canal direct cu Divinitatea. Corpul Hristic al Suprasinelui trebuie accesat, si exista un intreg Univers de Lumina si Iubire care asteapta sa te ajute. Maestrii Ascensionati Integrati, Ingeri si Arhangheli sau Cohanii Razelor sunt doar o mica parte a Lucratorilor in Lumina, care vor fi mai mult decat bucurosi sa ajute. Tot asa cum si tu ar trebui sa te gandesti la cum ai putea ajuta celelalte aspecte ale tale, oamenii si nu numai.

Daca traiesti doar pentru tine si crezi ca politetea se rezuma doar la cuvinte si gesturi de fatada este doar un alt mod de a-ti irosi potentialul. Degeaba zambesti daca in spatele zambetului se ascund coltii bestiei cu care ai vrea sa-l musti pe celalalt. Degeaba spui te rog, daca de fapt tu te rogi in gand pentru alte lucruri. Degeaba spui multumesc, daca forma este goala. Aceste cuvinte pe care le rostesti din lipsa, din durere, din neintelegere, din separatie, din orgoliu, din frica, sunt doar algoritmi ce aplica ineficient asupra propriei tale vieti. Iar daca nu poti inca sa intelegi aceste aspecte, mai bine invata sa taci. Si asta pentru ca politetea inseamna sa iti pese de ce se intampla cu celalalt tu.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita đź’™