Lectiile si testele pe care le primim in viata terestra, sunt cele mai minunate unelte atunci cand vrei sa lucrezi cu tine insuti pentru a-ti creste potentialul si a-ti deschide constiinta.

Nimic nu se poate compara cu sentimentul de eliberare care vine odata cu intelegerea ca ceea ce se intampla, sau s-a intamplat, se intampla pentru a te ajuta sa transcenzi intregul sistem al lui Ego ce functioneaza in interior.

Daca accepti lectia, pastrezi invatatura si esti recunoscator ca ceea ce s-a intamplat a fost de fapt o modalitate a Universului de a-ti arata unde mai ai de lucru, cantitatea de lumina din interiorul tau creste proportional cu cantitatea de Ego eliberata.

Toate aceste invataturi au la baza programele ce provin din frica si separatie, si ai 2 variante. Ori nu te mai opui si nu-ti mai folosesti mintea si emotiile, si atunci te eliberezi din corzile lui Ego, ori reactionezi, te superi, judeci, acuzi, si te zbati in interior pentru ca iti pare nedrept, sau nerespectuos, sau inadmisibil, s a m d, pe deasupra mai pui la cale si o forma de razbunare ca raspuns la ceea ce crezi tu ca ti s-a intamplat, si continui sa te afunzi in energie de joasa vibratie, producatoare de karma.

Pentru a opri karma, nu sunt acceptate nici reactiile, si nici macar raspunsurile ce vin din orgoliu, furie, suferinta si ura. Stiu ca sunt putini cei ce admit ca urasc, dar daca ti-ai permite macar o secunda sa fii sincer cu tine, ai intelege ca atunci pe moment, cand ceva se intampla, prima forma energetica care tasneste din tine este de fapt ura. Apoi se mascheaza repede, conform frumoaselor invataturi primite in copilarie, si ura se va mistifica in victimizare, a ta sau a celuilalt. Fa-ti un serviciu si incepe sa iti cataloghezi corect emotiile. Apoi analizeaza-le, gaseste-le cauza si transforma programele.

Daca vrei ascensionarea, daca vrei sa intelegi Imparatia lui Dumnezeu, trebuie sa inveti sa te pozitionezi in viata in asa fel incat sa devii lumina, sa nu mai produci karma de nici un fel si sa renunti definitiv la Ego negativ. Dumnezeu e in tot si toate. Dumnezeu e iubire. Dumnezeu e bucurie, pace si armonie. Daca il vrei pe Dumnezeu, gaseste-l in tine. Acolo a fost intotdeauna si acolo va fi in vecii vecilor.

Amin, Amin, Amin

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire