In viata nu exista intamplari, asa cum nu exista nici accidente sau coincidente. Universul este o constructie geometrica ce functioneaza pe baza de logaritmi, cu o precizie ce ar putea face gelos chiar si un ceas elvetian.

Secventele a tot ce ne inconjoara apar cu precizie matematica si se desfasoara in jurul nostru conform a 2 mari planuri: unul este Planul lui Dumnezeu in ceea ce priveste intregul, iar celalalt este de natura individuala, conform Planului Sufletului fiecarei persoane in parte.

Acesti algoritmi secventiali sunt mentinuti in functiune de asa numitele Legi ale Universului. De fiecare data cand gandesti intr-un anumit fel, reactionezi emotional si actionezi in matricea programelor mentale, vei experimenta aceleasi lucruri, nu pentru ca trebuie sa suferi sau sa platesti, sau pentru ca esti pedepsit, ci pur si simplu pentru ca ceri, si aplici aceleasi scheme (logaritmi personali). Ce pleaca se intoarce.

Pentru ca in timp vietile noastre s-au departat de la Axa Divina, si am inceput sa ne dam puterea catre tot felul de dumnezei cum ar fi placerea, mirajul puterii, dorintele desarte si multe altele, busola interioara s-a dereglat si s-a ajuns la un automatism in care sistemul numit Ego guverneaza.

In marea intelepciune a Planului Divin, a fost conceput si sistemul semnelor prin care ti se atrage atentia ca nu esti capitanul propriei tale nave, si ca alte forte magnetice iti influenteaza busola si plutesti mai mult in deriva.

Primul semn major este ca simti ca nu ai timp. Ca ai milioane de lucruri de facut si ca zilele trec pe langa tine fara sa iti dea posibilitatea sa rasufli.

De aici decurg stressul si depresia, lipsa poftei de viata, disparitia umorului, iritabilitatea, nerabdarea, sau dezinteresul.

Toate acestea sunt alimentate de emotii si tipare mentale, care te vor intoarce in zona criticismului, disperarii, fricii si a totalei lipse de armonie.

Un alt semn important este lipsa comunicarii. Ai impresia ca nimeni nu te intelege, ca nimeni nu trece prin ce treci tu, ca nimeni nu e ca tine. Oricum poti sa fii sigur ca ceea ce vrei tu sa comunici ori nu ajunge la destinatie, ori este complet distorsionat.

Si al treilea semn major se va reflecta in corpul fizic, la inceput prin disparitia seninatatii, a zambetului, a luminii, apoi in ochi, privirea devine apoasa si absenta, in dinti, iar in final vor incepe sa cedeze diferite parti anatomice fizice, functie de genul de ganduri si probleme in care te invarti.

Este unul din cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci, daca vrei ca Dumnezeu, Lumina si Iubirea, sa existe in viata ta, si anume sa iti recapeti puterea. Si asta nu se face la sala de forta fizica, ci la sala de forta spirituala, cu hotarare, vointa si determinare.

Incepe prin a observa toate aceste semne si intreaba-te cum ai ajuns aici. Gandeste-te apoi de cate ori ai spus nu pot, nu mai pot, nu mai vreau aceste aspecte in viata mea, sau de cate ori ai plans pentru tradari, lipsa de loialitate, si te-ai razbunat pentru ceva ce ti s-a parut nedrept. Si cand spun razbunare ma refer chiar si la o fina intepatura ironica.

De cate ori ai alergat dupa zeul banului, ti-ai mai pierdut o parte din suflet. Banii sunt o energie, pe care atunci cand ai puterea personala, o poti misca.

Priveste in urma si vezi cum ai fost, priveste inainte si vezi incotro mergi, apoi revino in prezent si actioneaza. Tu esti singurul stapan al puterii tale si nimeni, dar absolut nimeni, nu ar trebui sa aiba puterea de a te obliga sa faci ceva. Vointa e un atribut personal, un dat de la Dumnezeu. Adu-o inapoi si foloseste-o cu intelepciune.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita đź’™