In planul fizic toata lumea vrea ceva pentru el insusi. Fie ca recunoaste sau nu, fiecare face ce face pentru a-i fi mai bine, pentru a castiga mai multi bani, o pozitie sociala, un partener sau o partenera, o casa, o masina, o pereche de pantofi, etc. Si este corect pana la un punct sa vrei sa traiesti si sa te descurci in aceasta jungla ce ne invaluie.

Incurcaturile apar odata cu identificarea individului cu materia, ce provine din separarea de planul interior, de Universul lui Dumnezeu.

Uitam sa fim buni, iubitori, sa ne intelegem si sa ne ajutam intre noi, sa ne respectam si sa ne sustinem reciproc, in sensul de a deveni maestrii ai acestui plan fizic, care face parte din Scoala Misterelor Pamantului. Aceasta este Scoala pe care toti va trebui sa o absolvim intr-un mod integrat, pe toate planurile si la toate nivelurile.

Cati oameni se intalnesc si petrec un timp alaturi, doar pentru bucuria pura de a fi impreuna? Fara ganduri ascunse, fara pretentii, fara obligatii, fara judecati, fara nimic. Uneori chiar si fara conversatii, ci doar savurand frumusetea energiei celuilalt tu.

Ne intalnim pentru ca Universul ne pune in legatura, pentru ca avem de implinit o misiune, fie karmica, fie de suport, si tot ceea ce ar trebui sa facem, indiferent de tipul de relatie, ar fi sa fim bucurosi si recunoscatori. Fie ca este o lectie grea, un test, sau o bine cuvantare, oamenii nu apar in viata noastra decat daca Universul ii aduce. Sunt milioane de fire invizibile care ne unesc si care, conform unui Plan, conlucreaza intru conectarea sau deconectarea punctului eu cu punctul tu. Si totul tine de Planul Sufletului fiecarei personalitati in parte.

Indiferent de cine apare in viata ta, si aici intra si vanzatoarea de la magazin cu care schimbi cateva cuvinte, gandeste-te ca nu este intamplator, si obisnuieste-te sa ii privesti pe toti ca pe intrupari divine ce poarta mesaje pentru tine, pe care ar fi bine sa incerci sa le deslusesti.

Caci totul are legatura cu tine. Asa cum celalalt apare in viata ta ca mesager divin, asa si tu apari in viata lui, tot ca mesager divin. Uneori intalnirile pot fi dure si tragice, alteori pot fi frumoase, si extrem de rar vor fi pentru tot restul vietii pamantesti.

De aceea invata sa pretuiesti fiecare moment al vietii si sa te bucuri de ceea ce este, nu de ceea ce a fost, sau de ceea ce ar fi putut fi, sau de cum ar fi putut fi daca…, si nu pierde vremea cu ce va fi. Pozitioneaza-te acolo unde indiferent de ce se intampla io sunt bine cu mine si intru Dumnezeu stiu sa ma descurc, si priveste fiecare zi ca pe o noua felie de tort pe care Universul ti-o ofera.

Apreciaza si fii recunoscator, caci totul se desfasoara asa cum trebuie, chiar daca inca nu intelegi, si nu te mai opune. Caci atunci cand incerci cu mintea inferioara sa joci sah impotriva mintii superioare, in afara de a-ti face tie rau, nu vei reusi decat eventual sa amani inevitabilul. Acorda-i credit Universului intreg de Lumina si Iubire, care lucreaza pentru tine, intra in vibratia Iubirii Hristice, si traieste ceea ce vine cu intensitate. Si multumeste.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire