Mi-am petrecut o mare parte din timp incercand sa aflu ce rost are aceasta viata. Cu cat intram mai adanc in structura complicata a tot ceea ce pare a fi, cu atat mai mult vedeam doar inutilitatea incercarii de a trai.

In toata aceasta introspectie am reusit cumva sa ajung in cele mai intunecate zone ale modului uman de a gandi, de a cataloga si de a incerca sa inteleg la nivelul mintii umane aspecte ale unor moduri de comportament, cu care nu intelegeam cum as putea sa ma descurc din planul fizic.

Apoi unul din Maestrii mi-a spus: “Viata in sine nu are un sens, asa cum incerci tu sa privesti. Viata capata sensul pe care vrei tu sa i-l dai. Viata si tot ce te inconjoara, este raspunsul la ceea ce este in tine”.

Un alt Maestru mi-a deslusit caile prin care viata trebuie dominata de catre tine, pentru ca viata este de fapt cea mai mare lectie pe care trebuie sa o faci in totalitate, pentru a putea ascensiona si a te “intoarce” din planul interior ca Maestru pentru a ajuta intreaga omenire. Nu poti ajuta pe nimeni, atata vreme cat nu ai trecut examenele la toate lectiile, pe toate cele 3 planuri: spiritual, psihologic si fizic. Fiecare dintre aceste planuri are 352 de asa numite initieri. Fiecare initiere are minim 22 de lectii, pe care cand reusesti sa le intelegi, iti vor deschide si proiecta constinta la niveluri din ce in ce mai ample, mai inalte.

Viata, este cel mai dificil plan de integrat. Planul fizic are si el la randul lui 3 aspecte: spiritual, psihologic si material, ce trebuie integrate intai in tine, apoi in Universul lui Dumnezeu. Numai una din laturi nu ajunge, asa cum nu ajunge nici sa stii fara sa aplici. Toate aspectele vietii sunt lectii din care ai ceva de inteles. Pana si o pasare canta, si tu o auzi, pentru ca prin cantecul ei creeaza anumite geometrii, prin care un anumit tip de energie se ancoreaza la nivelul Pamantului, pentru ca omenirea si planeta sa beneficieze de ea.

Omenirea a ales de mult calea dificila a realizarii prin forte proprii, iar in acest tipar stravechi plonjam pentru a gasi calea catre Dumnezeu. Uneori este necesar sa te duci cat mai adanc, pentru a curata de fapt parti oculte ale tale, sau ale omenirii. Important este insa sa fii constient ca nu esti singur. Si e bine sa ai prieteni adevarati in planul interior, nu pentru a te ajuta, caci daca te ajuta nu iti mai faci lectia, ci pentru a te sustine, incuraja, a-ti arata calea, sau a-ti trimite 1000 de semne. Decizia insa iti apartine, caci puterea este a ta si asa trebuie sa ramana! Nimeni, dar absolut nimeni, nu are voie sa decida pentru tine. Si asta este Lege. Nu ai voie sa decizi pentru celalalt, nici ce sa faca, nici ce sa manance, nici cum sa se comporte si nici macar daca ii trebuie o jacheta pentru ca tu crezi ca e frig. Daca aceasta Lege ar fi invatata, vietile ar fi mult mai senine, datorita eliminarii unei mari parti din conflictele interioare, ce se manifesta in planul fizic imediat.

Nu mai gandi pentru celalalt, nu te erija in dumnezeu judecator, nu te amagi cu ideea ca stii mai bine decat celalalt ce are el de facut si nu te mai raporta in permanenta la mentalul colectiv. Si inca ceva, iubeste!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita 💙