Traim in structuri fixe, ne raportam la structuri fixe si ramanem intepeniti intr-o fixitate interioara, pe care vrem cu disperare sa o mentinem nu numai in interior, dar si in exterior. Si de multe ori reusim, dar cu ce pret?

Nimic in Univers nu este fix. Totul este in miscare si in continua transformare. Numai noi suntem invatati sa ne raportam la o structura fixa care nu exista. Bunuri materiale, familii, situatii materiale, situatii sociale, toate sunt efemere si toate pot disparea intr-o fractiune de secunda.

Paradoxal este ca desi majoritatea omenirii este constienta de acest lucru, nimeni nu este dispus la a renunta la iluzia unui confort efemer de a gandi, si continua sa traiasca visand la o stabilitate exterioara care sa le adoarma frica de a pierde.

Ce e al tau de fapt? Ce poate fi al tau si sa ramana al tau? Venim pe Pamant cu ce avem inauntrul nostru, si tot cu asta plecam. Restul sunt doar manifestari ale creatiei noastre, sau preluari ale unor programe familiale, sau ale constientului colectiv. Si asa caram din neam in neam, din generatie in generatie, programe, poveri de care nici nu suntem constienti, dar ne supunem lor de bunavoie caci asa s-a perpetuat traditia.

Sufletul e tot ceea ce ai si ar fi bine sa incepi sa ti-l aduci in tine. Caci asta este structura fixa pe care o cauti in tine. Dumnezeu care este in tine si in tot ceea ce este, asta este intr-adevar structura fixa, imuabila, omniscienta, omniprezenta si omnipotenta.

Cata vreme fixitatea gandirii tale se va raporta doar la anumite structuri fixe pe care le doresti din necunoasterea, neintelegerea completa dinamicii Universului, vei ramane blocat in propria-ti creatie si nu vei avea revelatia bucuriei divinitatii manifestate a Creatiei lui Dumnezeu.

Accepta schimbarea prin prisma efemeritatii materiei si Universul va avea grija de a-ti furniza tot ceea ce este necesar Sufletului tau intru Planul propriu, integrat in Planul lui Dumnezeu.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire