Timpul este o iluzie pe care intreaga omenire a adoptat-o atunci cand a renuntat, cu voie sau fara de voie, la o mare parte a puterii personale.

Timpul nu vindeca, caci nu este doctor, si nici nu rezolva problemele, nu te alearga din spate si nici nu te ajuta. Este o alta iluzie desarta atunci cand spunem ca “timpul le rezolva pe toate”. Nu rezolva nimic. Doar ascunde eventual lucruri pe care vrei sa le uiti ( ca si cum subconstientul ar uita ceva 😊), dar la cea mai mica zdruncinare, totul reapare la suprafata. Sau iti ofera o ceata in care sa te invalui, pentru a te pierde mai usor de tine insuti, de Dumnezeeu. Si oare cum ar putea ceva ce nu exista, ce este o iluzie, sa te ajute?

Ii acordam acestei iluzii aproape toata energia noastra. Nu avem timp pentru nimic si suntem mereu in goana dupa diverse lucruri, pierzandu-ne energia si, de cele mai multe ori, irosindu-ne vietile in slujba a ceea ce credem ( o alta iluzie) ca avem de facut zilnic. Aceasta agitatie, care in esenta este o fascinatie, are un dublu rol. Pe de o parte iti ofera imaginea unei vieti pline, care te face sa te simti important in sensul ca si tu contezi, pe de alta parte iti stoarce si ultima farama de energie si te duce in zona stresului, a depresiei, a oboselii cronice, te deconecteaza de la Universul de lumina si iubire al lui Dumnezeu, iar corpul fizic va incepe sa cedeze.

Nu timpul iti modifica corpul, nu iti albeste parul, si nici nu iti sapa riduri pe fata. Toate aceste simptome ale degradarii corpului fizic sunt legate de activitatea incorecta a centrilor energetici numiti chakre, care sunt legati cu celelalte corpuri energetice ale noastre, in speta cu corpurile emotional si mental. Cand fluxurile energetice ale corpului nu functioneaza corect, rezultatele se manifesta si in corpul fizic. In acest tip de blocaje intra si credinta ca varsta exista si ca este normal sa imbatranesti. Doar asta ti se spune de cand te nasti…

Apoi mai sunt o alta serie de legi ale imparatiei timpului, cum ar fi ca numai la o anumita varsta poti sa faci anumite lucruri, ca exista un timp anume in care te poti odihni si ca trebuie sa dormi x ore pentru a fii sanatos, ca “acum nu e momentul potrivit”, etc, cele mai multe avand ca argument suprem studii ale unei medicini incomplete, sau imbatabila replica ” asa face toata lumea”.

Acest regat al timpului a fost inventat de oameni si apoi impus cu forta. In realitate nu exista, dar noi il alimentam cu credintele, obiceiurile, actiunile si ignoranta noastra. Iesi din regatul timpului daca vrei Imparatia Tatalui meu.

In Mitologia Greaca, Cronos, devoratorul suprem, este invins de Zeus, fiul, care isi elibereaza fratii cu care isi incepe domnia. Mitologia Greaca, este un alt minunat manual de instructiuni ce ne arata cum noi, fii, ne putem elibera nu numai de sub tirania timpului, dar si de sub jugul tuturor celorlalte programe-mentalitati, ce ne tin inlantuiti si separati de esenta divina din noi. Zeus, Poseidon si Hades, sunt de fapt cele 3 principii ale realizarii sinelui, o trinitate a ingemanarii cu divinitatea.

⬇️ ♡Decid acum si aici sa fiu propriul meu stapan. Stiu cum sa imi aranjez viata si stiu cum sa imi prioritizez lucrurile. Ma extrag din toate programele si credintele care nu imi sunt benefice, pentru a deveni un Om intreg, in totala conexiune cu Divinitatea si cu discernamant asupra puterii si actiunilor mele. Ma simt liber sa fac tot ceea ce este important pentru sufletul meu, fara sa ma ranesc pe mine sau pe ceilalti. Si asa a fost scris! Si asa s-a facut!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita 💙