Exista acest concept care spune ca timpul e cel mai bun doctor.

El pune pansamentul peste toate ranile si incet, incet te vei simti mai bine. Dar cum ramane cu vindecarea? Ne vindecam, sau ingropam sub aura hipnotica a timpului, emotii, sentimente si rani adanci?

E de ajuns ca o imagine, sau un sunet sa declanseze in interior intreaga gama de amintiri, emotie ce se va manifesta cu aceeasi intensitate pe care ai experimentat-o in trecut.

Sunt mecanisme subtile, si uneori necunoscute, care ne fac sa ne intoarcem in timp, intr-un moment anume, tocmai pentru ca ni se ofera sansa de a ne vindeca.

Timpul nu trateaza, dar iti poate oferi pasuirea de care ai nevoie pentru a te vindeca. Fiecare are ritmul propriu si uneori procesul poate fi indelungat. Deci putem apela la tata timp, atunci cand simtim ca trebuie sa elaboram o strategie cu care prin intermediul constientizarii, cu sau fara tehnici specifice fiecarui tip de durere in parte, sa ne vindecam rana si sa intelegem lectia, pentru ca apoi sa fim bucurosi si recunoscatori Universului pentru tot ce a fost.

Stiu ca e o modalitate simpla si confortabila de a-i atribui timpului misiunea de a te vindeca, dar dincolo de orice aparenta romanticizata, degeaba vopsesti gardul, caci leopardul e acolo.

Frica de durere, vine din locuri mult mai vechi decat putem cuprinde cu mintea care stie. Dar din fericire o putem folosi in avantajul nostru, ca pe un indice a ceea ce nu functioneaza la parametrii optimi ai potentialului fiintei umane. Adica ne spune ca acolo unde doare, acolo ai de vindecat in tine, cauza pentru care a aparut durerea.

Cand ti-e frica fugi. Si daca nu mai fugi de dinozaurul care te ataca in gura pesterii, instinctul a ramas si fugi in sinea ta de toti dinozaurii care crezi ca te ataca la toate nivelele tale de perceptie si intelegere.

Dar daca ai constientiza ca in esenta nu exista decat 2 emotii, iubirea sau frica, iar pentru a combate frica toate resursele se gasesc in iubire, poate vei reusi sa te opresti din fuga, sa respiri adanc si sa spui cu zambetul pe buze: “Viata e frumoasa, mutumesc Doamne pentru tot ceea ce este si tot ce va fi. Caci daca e sa fie, va fi! Si te rog Doamne, pune vrerea ta peste neputinta mea. In tine ma incred! nnDnn “.

Lucreaza cu tine, gaseste-ti puterea, nu mai fugi si iubeste neconditionat.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire