Cand rani vechi se ascund in adancul nostru, genereaza in intregul nostru camp, care cuprinde toate corpurile energetice, inclusiv cel fizic, o serie intreaga de informatii energetice negative, ce mai devreme sau mai tarziu se vor manifesta ca afectiuni in corpul fizic.

Tot aceste informatii energetice negative sunt cele care ne fac sa gandim, sau sa simtim intr-un fel sau altul si care ne dau trasaturile generale de comportament.

Ca manifestari generale de manifestare in viata de zi cu zi, sunt furia, nervozitatea excesiva, agitatia, nerabdarea, refuzul de a te calma, asculta, accepta, sau intelege o alta posibilitate de abordare atat a unei situatii, cat si a tot ce inseamna viata in general.

Tot acest proces functioneaza astfel: undeva in viata, suferi in urma unui conflict si acest lucru creeaza o asa numita rana. Aceasta rana, ce la randul ei are o multitudine de factori ce fac posibila aparitia, este cea care va creea la randul ei diverse forme de comportament, prin asa numitele tipare. Apoi ranile se adancesc si se ingemaneaza cu altele noi, se suprapun si se amesteca formand o alta persoana pe care o scoatem in lume, prezentand-o ca pe noi insine.

Cu alte cuvinte, fiecare om isi va creea propria harta, iar subconstientul va fi vocea Waze, care iti va indica pe unde sa o iei, ca sa scapi dintr-un loc in care ti-ar provoca o amintire a suferintei trecute. Si uite asa, din evitare in evitare, ajungi in destinatii pe care nu ti le-ai dori in mod normal, dar pe care le consideri salvatoare in momentul prezent. Çand te blochezi in trafic, ai putea sa te gandesti cum ai reusit sa ajungi acolo si cum de simti nevoia sa evadezi. Si nu ma refer la intarzieri la job-uri, sau la intalniri. Ma refer la traficul tau intern, care produce mai multe victime decat poti vedea la emisiunile de stiri ( sic! ).

Suntem educati sa nu ne manifestam mai ales in public, dar si sa nu comunicam, sau sa cerem ajutor. Aceasta lipsa de comunicare la nivel ineruman, pleaca din lipsa de comunicare interioara, a ta cu tine insuti. Si daca in interior nu poti comunica, nici in exterior nu vei putea. Ceea ce conduce la o alta forma de furie care va adanci ranile existente, pana cand vei invata sa te controlezi pe toate cele 3 planuri, al puterii, al inteligentei si al iubirii.

Orice fel de rana, ce provine din orice fel de conflict, are o cauza. Identificarea corecta si constientizarea acestor cauze, apoi acceptarea si iertarea, duc la vindecare. Iar vindecarea devine iubire.

Neuroplasticitatea ne ajuta imens in rescrierea programelor. Exista zeci, sute sau poate chiar mii de feluri de a o face, atat in mod stiintific, cat si spiritual. Important este insa sa iti aduni curajul si sa inveti sa ceri ajutor. Este mult mai greu sa incerci sa o faci singur, atata timp cat inca nu poti identifica exact cauzele. Poti construi chiar si castele din nisip pe plaja, daca inveti sa folosesti materialele adecvate si sa aplici tehnicile corecte. Dar demonii ( Ego negativ) asteapta la cotitura, caci si ei au aceleasi aptitudini ca si tine, caci doar sunt ai tai.

A crede ca uiti, sau treci peste, este doar amagirea pe care acesti demoni o creeaza, tocmai pentru a te tine in programele care te ruleaza.

Vindecarea exista, iar miracole vedem la tot pasul, fie ca le dam atentie sau nu. Nu este oare minunat ca esti in viata, ca inca respiri, ca inca poti sa alegi sa te vindeci? Si chiar daca nu crezi, ce te impiedica sa incerci? Ce te retine? Sa fie oare un alt program?

Crede in vindecare si vindecarea se va produce. Alege iubirea si iubire vei avea. Si cand ai iubire, iubire esti.⬇️

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire