Zodiacul in sine este un sistem prin care ar trebui sa invatam despre noi insine si despre ceea ce lectii avem de parcurs in viata

Ne nastem intr-o anumita zodie care ne da resursele pentru a ne echlibra si pozitiona rapid. Astfel, daca esti o zodie de apa, iti tragi forta din elementul apa, te triangulezi cu celelalte 2 tipuri de apa si te balansezi cu elementul pamant, care are la randul lui 3 forme de manifestare.

Fiecare din cele 12 zodii are 3 tipuri de manifestare, si anume zona inferioara, zona de mijloc si zona superioara, pozitiva. Fiecare dintre aceste zone are anumite lectii de viata, pe care trebuie sa le parcurgem, prin experimentare, observare si constientizare, pentru a ne ridica catre zonele pozitive, unde ne putem mentine prin vointa, determinare si iubire hristica.

Personal nu mai privesc zodiile ca pe un element de sine statator al fiecarui individ in parte, ci ca pe un complex circular, in care toate zodiile sunt interconectate si care te poate scoate din punctul fix al unui zodiac, si plasa in centrul lui, ca pe un maestru ce a integrat toate cele 12 aspecte ale zodiilor. Asa tu devi cea de-a 13 zodie si te postezi in centrul cercului zodiacal.

Un exercitiu util pentru a incepe aceasta munca, este sa scoti toate aspectele negative ale fiecarei zodii in parte pe o foaie de hartie, sa le citesti cu ochii constiintei si sa le identifici in tine. Cu curaj si cu sinceritate, priveste-te asa cum esti, constientizeaza ce gandesti si ce faci, apoi lucreaza intru schimbarea lor. Indiferent de cat de greu iti va fi sa recunosti in tine toate aspectele negative ale tuturor zodiilor, io garantez ca sunt acolo. Toti le avem, caci toti am trecut prin ele, si asta chiar de mai multe ori, in toate vietile trecute.

Este doar o credinta inutila, ca ai fi reprezentantul unei zodii, si ca asa esti si nu ai ce sa faci. Tot asa de gresita este si credinta ca o zodie ar fi mai buna decat alta, credinta ce vine dintr-un program al constientului colectiv, facuta doar pentru a creea separare. Daca vei observa cu intelepciune, vei vedea ca nu exista decat diverse manifestari ale conditiei generale umane, si nu ale unei zodii in particular. Fiecare dintre noi este unic si minunat in felul lui, indiferent de zodia in care s-a nascut. Depinde insa, de fiecare in parte daca sa creada sau nu in compatibilitati zodiacale. Doar tu ai puterea de a te elibera de sub influenta credintelor tale.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita đź’™