Toate gandurile, sentimentele si emotiile noastre sunt active in partea superioara a abdomenului, in zona numita plexul solar.

Aceast puternic centru energetic este cel care ar putea fi numit “creierul” informatiilor primite de la primul centru energetic (chakra de baza) si cel de-al doilea centru energetic ( chakra sacrala), toate trei constituind copilul interior, asa cum mai este numit subconstientul.

Cred ca toata lumea a idemtificat intr-un moment sau altul, ca atunci cand a avut emotii puternice, a simtit in capul pieptului o apasare, o gheara, o durere, o agitatie, sau “fluturi in stomac”.

Ceea ce nu stie in schimb toata lumea, este ca in acelasi loc se afla absolut tooate emotiile si sentimentele, implicit gandurile noastre. Gandurile ( emotie+sentiment) sunt o informatie energetica, ce se reverbereaza prin chakra plexului solar in Univers.

De exemplu, suntem invatati sa privim viata in termeni de imi place si nu imi place, si acest lucru se intampla la toate nivelele fiintei noastre. Orice vezi, atingi, auzi, mirosi, gusti, se raporteaza imediat la imi place sau nu. Si acest mod de a privi viata, ce vine din stramosi, este cel care ne incurca vietile cel mai mult. Daca iti vezi ca cineva mananca ceva ce tie ti-a intrat in cap ca nu-ti place, vei dezvolta o serie intreaga de reactii adverse, pe care cu multa darnicie le oferi si celui care a avut indrazneala poate, de a te intreba daca vrei din mancarea lui. Acesta gama de reactii sunt informatii energetice, ce isi au sediul in plexul solar. Sau daca incepi sa povestesti ceva, rareori vei termina povestirea, pentru ca celalalt te va intrerupe pentru a-ti spune ce a facut el intr-o situatie similara, sau cum ar fi trebuit sa faci tu, conform parerii lui experte. Iarasi sunt tiparele ce vin din corpurile emotional si mental, legate la chakra plexului solar.

Cu cat inveti sa identifici aceste automatisme ale tiparelor de reactie, cu atata plexul solar se curata si isi va relua activitatea normala, aceea de a te conecta la intregul Univers al planului interior si a-ti oferi puterea de care ai nevoie in manifestarea vointei (chakra gatului), manifestand astfel deplinatatea fortelor tale, asa cum ai fost creeat.

Lipsa de control asupra chakrei plexului solar, duce la o viata plina de capricii, de toane, un vartej emotional continuu, viata fara bucurie, dar plina de griji si de probleme, fara timp pentru tine si bineinteles fara Dumnezeu.

Dumnezeu se afla in toti centrii nostri energetici, dar depinde de noi daca vrem sa-l descoperim sau nu. Puterea nu a fost data pentru violenta de nici un fel. Dar acest lucru il vei descoperi cand il vei gasi pe Dumnezeu in chakra plexului solar.

Devino constient de emotiile si sentimentele tale, pune mana dreapta pe chakra plexului solar, si imagineaza-ti cum acea senzatie se topeste sub actiunea razelor solare. Apoi respira si simte cum toate energiile se curata. Multumeste Universului pentru ajutor si nu uita sa zambesti.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita 💙